Muizenbestrijding Amsterdam

Binnen 24 uur verlost van uw muizenplaag

  • Bel 020 – 641 40 00  of  Mail
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur komen wij langs
  • Wij helpen u snel van uw muizenplaag af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Wij bestrijden dagelijks muizen in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht en ‘t Gooi.

Muizenbestrijding Amsterdam: bestrijding én preventie

Muizen in huis? Hè bah! Een muizenplaag: er is geknaagd aan etenswaren en u vindt kleine muizenkeuteltjes op plekken waar voedsel te vinden is. Het grote nadeel van muizen is dat ze zich snel voortplanten en u dus al snel heel veel muizen in huis hebt. Deze diertjes zorgen voor onhygiënische toestanden en brengen ziektes over. Tijd dus voor effectieve muizenbestrijding! U kunt zelf voorkomen dat de muizen binnenkomen, bijvoorbeeld door gaten en kieren dicht te maken. Als ze toch al genesteld zijn in uw huis, zorgen wij dat ze snel weer weg zijn.

Wij zijn gespecialiseerd in muizenbestrijding

Onze professionele bestrijders kunnen voor u snel en efficiënt muizen vangen en muizen bestrijden. Als u muizenoverlast hebt, dan zorgen wij voor diverse soorten vallen op de meest voorkomende looppaden van de muizen. Ook voor preventieve maatregelen bent u bij ons aan het juiste adres. Roestvrijstalen stootvoegroosters in spouwmuren of naden en kieren dichten met speciale muizenstop: onze professionals regelen het voor u! Dat is de full service ongediertebestrijding waar wij om bekend staan. Binnen 24 uur komen wij bij u langs. Wij zijn actief in onder meer Amsterdam, Almere, Amstelveen, Diemen, Haarlem, Hoofddorp, Zaanstad en Zaandam. Waar u ook woont in de regio, wij helpen u uw muizenplaag bestrijden.

De kosten van muizen bestrijden Amsterdam

Na telefonisch contact kunnen we een all-in prijs maken waarvoor wij u muisbestrijding verzorgen. Dit bedrag is vrijwel zeker lager dan de schade die muizenplaag kan aanrichten! Nog een voordeel: wij rekenen geen voorrijkosten als u ons inschakelt. De kosten van muizenbestrijding zijn afhankelijk van de hoeveelheid muizen die bestreden moeten worden. Vooraf krijgt u van ons een duidelijke inschatting, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Muizenbestrijding Amsterdam: Laat ons uw muizen bestrijden!

Muizenbestrijding Amsterdam kunt u bereiken op het telefoonnummer 020 – 641 40 00 of gebruik ons contactformulier.Wij helpen u graag van uw muizen af.

Comments are closed.