Boktor bestrijding Amsterdam

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Boktor bestrijding binnen 24 uur! Wij helpen u snel van uw boktorren af.

  • Bel 020 – 641 40 00 of Neem direct contact op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur komen wij langs
  • Wij helpen u snel van uw Boktor probleem af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Wij bestrijden dagelijks duiven in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht en ’t Gooi.

Boktor bestrijding Amsterdam

Heeft u last van boktorren in uw houten meubelen, muren of andere houten voorwerpen bel dan voor boktor bestrijding: Ongediertebestrijding Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in o.a. boktorren bestrijden en boktorren verwijderen uit houten voorwerpen. Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat een boktor in huis kan verdelgen, neem dan contact met ons op., Wij kunnen binnen 24 uur staan wij bij u op de stoep staan.
Amsterdam is, zoals u waarschijnlijk weet, voor het grootste gedeelte gebouwd op houten palen. Daarnaast hebben de meeste huizen en gebouwen in Amsterdam die voor 1980 zijn gebouwd een deels houten skelet. Zo kunt u zich ook voorstellen dat wanneer er een boktor aanwezig in een pand, dat deze ongemerkt veel schade kan berokkenen. Vloerdelen, houten palen, tussenschotten, meubels, u kunt het zich zo gek niet bedenken of de boktor doet er zichzelf tegoed aan.

Boktor bestrijden kosten

De kosten om de boktor preventief te verwijderen zijn altijd lager dan niks doen en afwachten. Boktorren staan er om bekend dat ze in een relatief korte tijd veel schade kunnen maken aan houten voorwerpen. Hoe eerder je er dus bij bent, hoe eerder je er vanaf bent en hoe minder schade ze maken. Bel ons op als u last van boktorren heeft. Onze specialisten kunnen aan de hand van een telefonisch gesprek goed inschatten wat de ernst van de situatie is. Wat u ook kunt doen is een foto sturen van de situatie. Dit geeft ons een goed beeld van de schade die de boktor teweeg heeft gebracht.

Hoe herken je een boktor in huis

De boktor is een klein insect dat in heel Nederland voorkomt. Dit insect valt onder de houtwormen en zorgt jaarlijks voor veel overlast in en rond huizen. Maar hoe herken je ze? Hieronder enkele signalen:

  • Boktor geluid: U hoort de boktor in het hout knagen. Een getraind oor herkent een boktor uit duizenden, een minder getraind oor meestal niet.
  • Stof: Een boktor laat vaak een spoor van hout zaagsel achter dat zo fijn is dat het lijkt op stof.
  • Gaatjes: Boktorren vreten gaten in hout. Dit zijn vaak gaatjes van ongeveer een millimeter. Ziet u er meerdere, dan heeft u last van houtwormen of boktorren.
  • U ziet boktorren: één van de meest duidelijke signalen dat u last heeft van boktorren. Net als bij kakkerlakken geldt dat wanneer u er 1 ziet, dan zijn er meerdere.

Boktor bestrijden?

Heeft u last van boktorren en wilt u deze bestrijden, neem dan contact op met Ongediertebestrijding van der Velden. Wij helpen u graag van uw boktor probleem af.

stramarkBoktor bestrijding Amsterdam