Duivenbestrijding Amsterdam

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Duiven bestrijding binnen 24 uur! Wij helpen u snel van uw duivenplaag af.

  • Bel 020 – 641 40 00 of Neem Direct Contact Op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur komen wij langs
  • Wij helpen u snel van uw duivenplaag af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Wij bestrijden dagelijks duiven in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht en ’t Gooi.

Duiven: bestrijding en preventie

Bent u het constante ‘roekoe’ en de overlast van duiven zat? Dan is het de hoogste tijd om onze professionals in te schakelen. Duiven bestrijden is namelijk hun vak. Dankzij onze experts wordt verdere schade aan uw huis of bedrijfspand voorkomen. Schadelijke stoffen in duivenuitwerpselen trekken in de voegen en het beton van muren. Nog een goede reden voor duivenbestrijding: ze dragen parasieten die bij de mens ziektes kunnen veroorzaken. Bel ons en wij helpen u snel en goed van deze plaag af!

Zo kunnen wij overlast door duiven bestrijden

Door speciale pinnen en netten te plaatsen, zorgen onze gecertificeerde duivenbestrijders ervoor dat duiven niet meer kunnen landen, rusten of een nest kunnen bouwen in of op uw pand. Bijkomend voordeel: ook meeuwen en spreeuwen worden hierdoor geweerd. Dat is nog eens full service ongediertebestrijding! Waar u ook woont in de regio, wij helpen u graag. Wij zijn actief in onder meer Amsterdam, Almere, Amstelveen, Diemen, Haarlem, Hoofddorp, Zaanstad en Zaandam.

De kosten van duivenbestrijding

U begrijpt dat het aantal duivenweringen dat we moeten plaatsen afhankelijk is van uw pand en de hoeveelheid duiven. Zodra we dit weten, maken we een nauwkeurige inschatting voor u van de kosten. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Hoe dan ook: duiven bestrijden is altijd voordeliger dan de schade die ze aanrichten. Wist u al dat wij geen voorrijkosten rekenen als u ons inschakelt? Service van de zaak!

Laat ons snel en efficiënt uw duiven bestrijden!

Bel 020 – 641 40 00 of gebruik ons contactformulier.

Priscilla KimberyDuivenbestrijding Amsterdam