Fruitvliegjesbestrijding Amsterdam

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Fruitvliegjesbestrijding binnen 24 uur!

  • Bel 020 – 641 40 00 of Neem Direct Contact Op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur komen wij langs
  • Wij helpen u snel van uw fruitvliegjesplaag af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Wij bestrijden dagelijks fruitvliegjes in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn en ’t Gooi

Fruitvliegjes bestrijden en weren

U kunt er de klok op gelijk zetten: in de zomer wordt uw huis of bedrijfspand weer overspoeld door fruitvliegjes. Bestrijden is erg moeilijk voor u als particulier, maar het voorkomen dat fruitvliegjes binnen komen kan iedereen. Zorg ervoor dat groente, fruit en andere verse producten afgesloten worden bewaard. Ook de prullenbak moet goed afgesloten worden en etensresten ruimt u direct op. Hebt u erg veel overlast, dan kunnen onze professionals de fruitvliegjes bestrijden voor u op een effectieve manier. Ook kunt u bij ons terecht voor bromvliegen, rioolvliegen en motmuggen! Bel ons en wij staan snel bij u op de stoep!

Bestrijding van fruitvliegjes: full service

Full service ongediertebestrijding, daar staan wij om bekend. Dit houdt in dat onze gecertificeerde bestrijders niet alleen alle fruitvliegjes bestrijden die er in het pand zijn, maar u ook helpen om een volgende plaag te voorkomen. Bijvoorbeeld door voedselbronnen af te sluiten, horren te plaatsen en kieren en gaten te dichten. Wij helpen u graag, waar u ook woont in de regio. Wij zijn actief in onder meer Amsterdam, Almere, Amstelveen, Diemen, Haarlem, Hoofddorp, Zaanstad en Zaandam.

Duidelijkheid over de kosten

Wij rekenen geen voorrijkosten als u ons inschakelt. Dat is al een heel verschil met sommige concurrenten. Hoe veel de bestrijding van fruitvliegjes in uw geval precies kost, kunnen we u vertellen nadat we ter plekke een inschatting hebben gemaakt. De kosten zijn namelijk afhankelijk van de grootte van de plaag. Vooraf krijgt u van ons een duidelijke inschatting, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

U wilt toch ook snel van de overlast af? Laat ons uw fruitvliegjes bestrijden!

Bel 020 – 641 40 00 of gebruik ons contactformulier.

Priscilla KimberyFruitvliegjesbestrijding Amsterdam