HACCP Wering en preventie

085 0290 770

Vooruitzien en preventief te werk gaan is zeer belangrijk wanneer het gaat om de bestrijding van ongedierte. Daarom is professionele bestrijding en wering een uitkomst voor veel organisaties. Ongediertebestrijding Amsterdam helpt u hier graag mee.

Preventie van ratten, muizen en kakkerlakken

Muizen hebben slechts een gaatje van 3 mm nodig om binnen te komen. Wij beschikken over speciale middelen om deze gaten te dichten, waardoor ze niet meer naar binnen kunnen. Dat geldt eveneens voor ratten, kakkerlakken en ander kruipend ongedierte. Als u op dit moment al last heeft van dergelijk ongedierte, kunnen we een bestrijdingsplan uitvoeren in combinatie met wering. We vangen of bestrijden het ongedierte en maken de bestaande kieren en gaten dicht voor de toekomst.

Voor horeca

Omdat u hygiëne en veiligheid voor mens en voedsel hoog in het vaandel heeft staan, weet u dat uw horecabedrijf moet voldoen aan het HACCP-systeem. Ongediertebestrijding Amsterdam zorgt voor periodieke bestrijding en voor een duurzaam hygiënisch effect. Eetgelegenheden (restaurants, bakkerijen, shoarmazaken, hotels e.d.) zijn verplicht om prevetieve bestrijding uit te laten voeren conform de HACCP-norm.

Voor scholen

Ook voor scholen staat hygiëne en veiligheid altijd voorop. Wij zorgen ervoor dat uw school goed schoon gehouden wordt en dat er geen schuilplaatsen voor ongedierte mogelijk zijn. Denk daarbij aan goed sluitende afvalcontainers en opslagplaatsen voor voedsel.

HACCP

HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points. Het is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. Wij verzorgen altijd wering en bestrijding volgens de 7 kernpunten van het HACCP-systeem. Zo bent u verzekerd van optimale zekerheid. Neem contact met ons op voor professionele wering van ongedierte!

Priscilla KimberyHACCP Wering en preventie