Houtworm bestrijden Amsterdam

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Houtworm bestrijden? Wij zijn binnen 24 uur op locatie!

  • Bel 020 – 641 40 00 of Neem Direct Contact Op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Houtworm bestrijding? Binnen 24 uur komen wij langs
  • Wij helpen u snel van uw houtwormplaag af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Houtworm bestrijden doen wij dagelijks in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht en ’t Gooi.

Houtworm bestrijden, houtrot door houtworm

Hout kan flink aangetast worden door houtworm. De insecten boren zich in het hout en gaan met verloop van tijd telkens dieper in het hout zitten. Hierdoor is het erg moeilijk om houtworm op te sporen. In het latere stadium kan u één van de volgende kentekens: boormeel, zaagsel, kleine gaatjes en een knagend geluid waarnemen. Deze hout aantastende insecten kunnen in grote maten schade inrichten. Dit kan in antieke meubelen zijn, maar ook in houten huizen of daken. Vooral in het laatste geval kan dit catastrofaal zijn. Het hout kan omvallen, instorten of uiteenvallen. Wacht daarom niet met het effectief bestrijden van houtworm en neem contact om met Ongediertebestrijding Amsterdam. Ook wanneer u verdenkt dat deze insecten in uw woning of pand aanwezig zijn, kunnen onze professionals op locatie komen, om een inspectie uit te voeren. Eventueel kunnen wij ook een preventieve houtworm bestrijding met betrekking tot houtworm uitvoeren.

Houtworm in meubels

Houten meubels zijn één van de favorieten plekken voor houtworm. Houtwormen zijn dol op houten tafels, ladekasten, antieke houten stoelen, bureaus. Kortom alle houten meubels. In sommige gevallen zijn de meubels al besmet met houtworm, voordat de aanwezigheid van houtworm zichtbaar wordt. Wij kunnen deze hout aantastende insecten bestrijden door middel van het injecteren of vernevelen van de meubels. Deze werkzaamheden dient u door een professional van Van der Velden uit te laten voeren. Bescherm uw antieke meubels tegen hout aantastende insecten. Neem vandaag nog contact met ons op!

Houtworm zelf bestrijden of professionele houtworm behandeling?

Wilt u zelf houtworm bestrijden? Dit raden wij niet aan. De bestrijdingsmiddelen, die u als particulier kan verkrijgen zijn niet sterk genoeg. De houtwormen nestelen zich diep in het hout, waardoor het bestrijdingsmiddel hen niet bereikt. Voor het effectief bestrijden van houtworm adviseren wij u om dit professioneel aan te pakken. Wij werken met chemicaliën, waarvoor speciale certificaten voor vereist zijn. Ongediertebestrijding Amsterdam beschikt over gecertificeerde inspecteurs. Zodat de houtworm bestrijding effectief uitgevoerd kan worden. Wij garanderen de hoge kwaliteit van onze werkzaamheden.

Houtworm bestrijden kosten

U kunt ervan op aan dat houtworm bestrijden kosten met zich meebrengt. De kosten van de houtworm bestrijden zijn afhankelijk van de aard en omvang van de houtwormschade. Wij vragen u dan ook altijd om eerst telefonisch of door middel van dit contactformulier contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij u een indicatie van de kosten toelichten en/of een inspectie inplannen, om de situatie te bekijken.

Houtworm bestrijding nodig? Bel direct 020 – 641 40 00 óf neem nu contact met ons op via de website!

Priscilla KimberyHoutworm bestrijden Amsterdam