Kakkerlakbestrijding Amsterdam

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Kakkerlakbestrijding? Binnen 24 uur komen wij bij u langs!

  • Bel 020 – 641 40 00 of Mail
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur komen wij langs
  • Wij helpen u snel van uw kakkerlakplaag af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Kakkerlakken bestrijden wij dagelijks in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht en ’t Gooi.

Kakkerlakken bestrijden overlaten aan professionals.

Doet u ’s nachts een lamp aan en er schieten ineens kakkerlakken weg? Dan is uw huis waarschijnlijk het middelpunt van een plaag. Kakkerlakken eten alles wat organisch is. Uw voedselvoorraad, maar ook leren voorwerpen worden aangevreten door de indringers. Bovendien kunnen ze ziekten verspreiden en veroorzaken hun uitwerpselen astma en eczeem. U kunt preventief te werk gaan door eten en drinken altijd op te ruimen en afgesloten te bewaren. Kakkerlakken bestrijden kunt u echter beter overlaten aan onze professionals. Wij zijn snel ter plaatse en helpen u gegarandeerd van uw overlast af!

Uw specialist in kakkerlakken bestrijden.

Het grote probleem als u zelf kakkerlakken bestrijden wilt, is dat dit ongedierte zeer hardnekkig is. Ze zijn resistent voor heel veel middelen. Om die reden hebben onze gecertificeerde ongediertebestrijders extra krachtige insecticiden ter beschikking. Daarmee komt u gegarandeerd van uw kakkerlakkenplaag af. Als u full service ongediertebestrijding wenst, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bel ons en wij komen zo snel mogelijk uw kakkerlakken bestrijden! Wij zijn actief in onder meer Amsterdam, Almere, Amstelveen, Diemen, Haarlem, Hoofddorp, Zaanstad en Zaandam.

Kakkerlak in huis? Hoe herkent u ze.

Kakkerlakken zijn vieze beesten. Het nadeel van de kakkerlak is dat hij moeilijk te bestrijden is. Hebt u last van kakkerlakken in huis dan kunt u deze het beste laten bestrijden door professionals. Maar hoe herkent u een kakkerlakkenprobleem eigenlijk? Hieronder volgens enkele punten waarmee u een kakkerlakkenplaag kunt herkennen:

  1. Beestjes in de keuken – De kakkerlak houdt zich graag op onder warmtebronnen zoals een koelkast of vaatwasmachine. Ziet u rond deze apparaten wel een beestjes lopen of lopen er beestjes rond wanneer u onder een dergelijk apparaat kijkt? Dan is er een reële kans dat u last heeft van kakkerlakken. Wacht niet te lang met het inschakelen van een ongediertebestrijder!
  2. Stank – Kakkerlakken produceren op het moment dat ze al geruime tijd in bijvoorbeeld de keuken zitten een onaangename geur. Deze stank wordt ook wel omschreven als bedorven of een rottende geur.
  3. Schade – De kakkerlak eet alles wat organisch is. Dus ook leer, rubber en papier. Merkt u dat er op onverklaarbare wijze schade ontstaat aan spullen in uw keuken dan heeft u misschien wel last van kakkerlakken
  4. Viezigheid – De kakkerlak vindt viezigheid heerlijk. Een vieze keuken is de beste broedplaats voor kakkerlakken. Hebt u beestjes lopen in uw vieze keuken, dan heeft u wellicht last van een kakkerlakken plaag.
  5. Allergie – Bent u allergisch voor kakkerlakken of andere kleine insecten? En speelt deze allergie op als u in de keuken staat en niet in andere ruimten? Dan wordt het tijd om een professional naar uw keuken te laten kijken. Kakkerlakken zijn vaak niet zichtbaar en verstoppen zich op donkere plekken. Alleen een getraind oog kan soms ontdekken of u kakkerlakken heeft. Schakel daarom kakkerlakken bestrijding Amsterdam in om u van uw kakkerlakken probleem af te helpen.

Kakkerlakken bestrijden: wat zijn de kosten?

Wanneer wij weten hoe groot de kakkerlak plaag is, kunnen wij u precies vertellen wat de bestrijding kost. Een ding is zeker: het aanpakken van de kakkerlakken is in ieder geval voordeliger dan de schade die het ongedierte veroorzaakt. Wij rekenen overigens geen voorrijkosten als u ons inschakelt. Bel ons dus gerust om een inschatting te laten maken van de bestrijdingskosten.

Kakkerlakken bestrijden Amsterdam: bel nu voor kakkerlak bestrijding!

Weg met de kakkerlakken. Wilt u op een professionele manier geholpen worden? Bent u de kakkerlakken in uw huis zat? Bel ons dan direct op 020 – 641 40 00 of gebruik het contactformulier. Wij staan binnen 24 uur bij uw op de stoep om u van u ongedierteprobleem af te helpen.

Wacht niet te lang met het kakkerlakken bestrijden!

Priscilla KimberyKakkerlakbestrijding Amsterdam