Mollenbestrijding Amsterdam

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Mollenbestrijding binnen 24 uur!

  • Bel 020 – 641 40 00 of Neem Direct Contact Op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur komen wij langs
  • Wij helpen u snel van uw mollenplaag af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Wij bestrijden dagelijks mollen in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht en ’t Gooi.

Specialisten in mollenbestrijding

Heeft u last van mollen? Veel molshopen in de tuin? Mollen vormen voor veel mensen een plaag. Het gaat dan niet zozeer om de mollen zelf, maar meer om de vele molshopen en gangen die ze maken waardoor ze grasvelden verwoesten. Bovendien kunt u blessures oplopen als gevolg van al die vervelende molshopen in het gras en de ondergrondse mollengangen. Reden te meer dus om voor eens en voor altijd af te rekenen met zo’n mollenplaag. Kies voor effectieve mollenbestrijding.

Effectief mollen bestrijden!

Zelf mollen verjagen is een heidens karwei. Een specialist inhuren om de mollen te bestrijden is veel effectiever dan zelf de mollen verjagen. Bovendien wilt u een langdurig resultaat. Niet dat de mollen binnen no-time weer terug zijn.

Mollen verjagen, hoe doen we dat?

Er zijn verschillende manieren om mollen te verjagen. Onze professionals bestrijden mollen met behulp van mollenklemmen, de Mauki ontmoller of mollentabletten. Een ontmoller inhuren is bijzonder effectief. Met de Mauki ontmoller is de bestrijding van mollen en andere ratachtige knaagdieren een fluitje van een cent. De Mauki ontmoller vult alle ondergrondse gangen die de mol of woelmuis heeft gegraven met milieuvriendelijk gas. Doordat mollen meestal dieper in de grond zitten en woelmuizen zich voornamelijk aan het oppervlak van het gazon tegoed doen aan de wortels van uw planten, is de Mauki de oplossing voor uw tuin, dijk of weiland. Ons werkgebied: de provincies Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland. Dus woont u in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem of Utrecht en omgeving en heeft u overlast door mollen of woelmuizen? Bel ons dan!

Wat zij de kosten van mollenbestrijding?

Zodra wij hebben vastgesteld hoe groot uw plaag is, kunnen wij u laten weten wat de kosten zijn van mollen bestrijding in uw tuin. De kosten zullen altijd lager zijn dan het telkens opnieuw aanleggen van uw gazon met nieuwe graszoden. Bovendien berekenen wij geen voorrij kosten wanneer u ons inhuurt om uw mollenplaag in uw tuin te bestrijden. Dankzij onze precieze inschatting van de kosten van mollenbestrijding komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Kies ook voor de specialisten van Ongediertebestrijding Amsterdam als u op zoek bent het effectief verjagen van  mollen.

Snel verlost van molshopen? Laat ons uw mollen bestrijden!

Bel 020 – 641 40 00 of gebruik ons contactformulier.

Priscilla KimberyMollenbestrijding Amsterdam