Mollen verjagen Amsterdam

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Mollen verjagen binnen 24 uur!

  • Bel 020 – 641 40 00
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur komen wij langs
  • Wij bestrijden de beesten effectief
  • U bent weer vrij van mollen in de tuin

* Mollen verjagen wij dagelijks in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn en ’t Gooi

Professioneel mollen verjagen

Is uw tuin omgespit door een mol? Heeft u molshopen in uw tuin? Bent u het zat dat elke keer uw gazon wordt vernield? Molshopen zorgen voor veel schade en overlast in tuinen, grasvelden, gazons, sportvelden, golf terreinen en akkers. Mollen verjagen doen wij met behulp van klemmen, mollentabletten of een ontmoller. Heeft u een probleem met molshopen in uw tuin en wilt u hulp bij de bestrijding? Bel dan nu met 020 – 641 40 00!

Mollen vangen? Hoe doen we dat?

We hebben een aantal manieren voor effectief mollen vangen. Hieronder een kleine opsomming van de middelen die we hanteren bij professionele molbestrijding.

 Mollenklemmen plaatsen

Een mol kan gevangen worden door het laten  plaatsing van mollenklemmen. De klemmen moeten wel op zorgvuldig uitgekozen plekken worden geplaatst. Wij helpen u graag bij het deskundig plaatsen van mollenklemmen. Beperk de overlast en profiteer van onze deskundige hulp.

Mollen vangen met een ontmoller

De Mauki ontmoller is een effectief apparaat bij het verdelgen van een mol. De ontmoller zorgt voor een 100% bestrijding van mollen in de tuin. De Mauki ontmoller is duur in de aanschaf. Goedkoper is het om een ongedierte bestrijder in de arm te nemen die u helpt bij de verdelging van mollen.

Bestrijden met mollentabletten

Mollentabletten is een derde manier voor effectieve mollenbestrijding. Mollentabletten mogen uitsluitend door professionals en erkende ongedierte bestrijders worden gebruikt.

Diervriendelijk verjagen? Huur een professional in!

Het zelf mollen verjagen of verdelgen raden wij niet aan. Laat ons u helpen bij het vangen. Wij hebben professionele apparatuur  zoals de ontmoller en mollentabletten om de dieren diervriendelijk te verdelgen. Ons gediplomeerd en goed getraind personeel helpen u graag bij het oplossen van uw ongedierte probleem. Bel ons nu voor een afspraak: 020 – 641 40 00

Mollen vangen? Ja, ik wil graag hulp bij de bestrijding.

Priscilla KimberyMollen verjagen Amsterdam