Mottenbestrijding Amsterdam

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Mottenbestrijding binnen 24 uur!

  • Bel 020 – 641 40 00 of Neem Direct Contact Op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur komen wij langs
  • Wij helpen u snel van uw mottenplaag af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Wij bestrijden dagelijks motten in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht en ’t Gooi.

Mottenbestrijding door professionals

Hebt u last van motten? Dat is erg vervelend en kost u veel geld. Aangevreten kleding en meubels zijn een goed signaal van mottenoverlast. Motten voorkomen kan door de kledingkast goed dicht te houden, al geeft dat helaas geen zekerheid. Wollen kleding luchtdicht verpakken is een andere mogelijkheid. Ook horren kunnen helpen om de motten te weren. Motten bestrijden kunt u echter beter aan onze professionals overlaten. Zij zorgen er snel voor dat u gegarandeerd van uw mottenplaag af bent!

Speciale middelen om motten te bestrijden

Wij staan bekend om onze full service ongediertebestrijding. Zo zijn onze bestrijders gecertificeerd en weten zij precies hoe zij de motten bestrijden moeten die u zo veel schade berokkenen. Er zijn diverse speciale middelen op de markt voor mottenbestrijding. Het is afhankelijk van uw situatie welke het beste gebruikt kan worden. Na afloop geven onze experts u ook graag advies over het buiten houden van motten. Bestrijding kunnen wij voor u verzorgen in onder meer Amsterdam, Almere, Amstelveen, Diemen, Haarlem, Hoofddorp, Zaanstad en Zaandam.

Mottenbestrijding is goedkoper dan kleren vervangen

Wij kunnen u een goede inschatting geven dan de kosten van de mottenbestrijding op basis van een telefonische intake. Zodra de bestrijders ter plekke de situatie hebben opgenomen wordt duidelijk hoe lang het ongeveer gaat duren voor u van uw mottenplaag af bent. Wat wij u al wel kunnen vertellen is dat de kosten in de meeste gevallen een stuk lager zijn dan de schade die motten kunnen aanrichten. U wilt toch immers niet dat uw trouwjurk aangevreten wordt? Nog een voordeel: wij rekenen geen voorrijkosten als u ons inschakelt. Vooraf weet u bij ons precies waar u aan toe bent qua kosten.

Laat ons uw motten snel en efficiënt bestrijden!

Bel 020 – 641 40 00 of gebruik ons contactformulier.

Priscilla KimberyMottenbestrijding Amsterdam