Muizen bestrijden Amsterdam

085 0290 770

Muizen bestrijden Amsterdam binnen 24 uur!

 • Bel 020 – 641 40 00 of neem direct contact op
 • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
 • Binnen 24 uur komen wij langs
 • Muizen bestrijden Amsterdam? Wij helpen u snel van uw muizenplaag af
 • U bent weer vrij van ongedierte

* Wij bestrijden dagelijks muizen in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht en ’t Gooi.

Muizen bestrijden Amsterdam

Als ongediertebestrijding in Amsterdam is één van onze meest afgenomen diensten: muizen bestrijden. Over de hele wereld zijn muizen naast ratten de meest voorkomende ongedierte. Van kelders tot zolders en van boten tot booreilanden, overal komen komen ze voor. De muis staat in Amsterdam en omstreken bij ongediertebestrijders bekend als een seizoensdier. Waar het in de zomer buiten is en voor relatief weinig overlast zorgt. Zo is het in de winter binnen actief en klagen veel mensen over dit kleine knaagdier.
muizen bestrijden

Signalen dat u last van muizen heeft:

Hebt u een muis in huis gezien, dan betekent dit niet direct dat u last heeft van een plaag. Wel kunt u aan de hand van de onderstaande punten ontdekken of u actie moet ondernemen of niet. Doe dit vooral tijdig. Muizen zijn zeer goed in de voortplanting en kunnen in een betrekkelijk korte tijd uitgroeien enorme families met alle problemen van dien.

 • Er lopen muizen door de kamer – een vrij duidelijk signaal dat u last heeft van muizen in huis is wanneer u ze daadwerkelijk ziet lopen. Is dit eenmalig dan is het nog niet direct een reden om een ongediertebestrijder in de arm te nemen. Ziet u ze met regelmaat en hebben ze alle vrees voor u verloren? Dan kunt u het beste een professionele muizenverdelger in de arm nemen.
 • Er liggen keutels in de hoek van de keukenla – misschien dat het op het eerste gezicht niet opvalt, maar kleine zwarte pitjes in uw keukenla of op andere plekken in uw huis zijn een duidelijke indicatie dat u last heeft van muizen. De omgeving goed schoonhouden en de keutels in de gaten houden is dan ons advies. Komen ze snel terug. Dan is een val neerzetten een eerste stap. Vangt u een muis en blijven de keutels terugkomen? Bel dan onze meldkamer voor advies.
 • U ruikt een muffe geur – de stank van muizen in onmiskenbaar. Een muffe urinelucht die direct op de longen slaat. Heeft u hier al langer last van zijn er meer signalen waarin u zich herkent? Ook dan is het tijd om een expert in te roepen.
 • Onverklaarbare zwarte sporen in de keuken – misschien het minst duidelijke signaal, maar 100% een signaal dat er muizen in huis zijn: zwarte sporen. Muizen lopen veel en nemen met hun vieze poten continue vuil mee. Dit zorgt voor zwarte sporen op delen waar de muis met regelmaat komt.
 • U vind een dode muis – het meest duidelijke signaal dat u last van muizen heeft is wanneer u een dode (of levende) muis vindt. Bel ons direct, zodat u snel van dit ongedierte af bent.

Gevolgen van muizen in huis of uw bedrijf

Hoewel een muis er op het eerste gezicht vrij onschuldig uitziet kan hij meer schade aanbrengen dan je zou verwachten. Hieronder vindt u een korte opsomming van de meest voorkomende gevolgen van een muis in huis of muizen in een bedrijfsomgeving.

Aangetaste voedingsmiddelen

Een nachtmerrie voor iedere horeca ondernemer en een vieze gedachte voor iedereeen die van lekker eten houdt: eten dat is aangetast door muizen. Muizen zijn uitermate goed in zich door verpakkingen heen eten. Karton, plastic en andere verpakkingsmaterialen zijn niet veilig voor dit knaagdier als er etenswaren aan de andere kant zitten. Met zijn relatief sterke kaken knaagt hij zich een weg door ieder soort verpakkingsmateriaal om maar bij het eten te komen. Dit heeft tot gevolg dat u het eten weg kan gooien. Zonde natuurlijk en dit zorgt voor kosten die vaak veel hoger zijn dan een preventieve oplossing.

Beschadigde voorraad

Wanneer u een bedrijf heeft in levensmiddelen of een grote voorraadkast in huis heeft, dan kunnen de gevolgen van een muizenplaag niet te overzien zijn. Het gebeurt met regelmaat dat bedrijven een groot deel van hun voorraad moeten weggooien omdat deze beschadigd is door muizen. U wil uw eindklant ten slotte niet confronteren met besmet eten. Hier geldt dat voorkomen vaak beter is dan genezen.

Naast dat muizen zich door verpakkingen heen kunnen eten en hele voorraden kunnen aantasten kunnen muizen ook op een andere manier bedrijfsprocessen vertoren. Denk aan kabels die worden stuk gebeten door muizen, dit zorgt bij veel bedrijven voor kortsluiting met alle gevolgen van dien. Of denk aan muizen die klem komen te zitten in uw aparatuur. U moet er niet aan denken als er muis uiteindelijk in het eindproduct beland. Dit zorgt per definitie voor slechte reclame.

Verspreiding van ziektes

Muizen staan erom bekend dat zij ziektes bij zich dragen en deze verspreiden. Hoewel de reguliere Nederlandse huismuis meestal niks of voor de mens niet schadelijke ziekten bij zich draagt is ook hier voorkomen beter dan genezen. Muizenkeutels of de urine van muizen staan hoog op de lijst van vieze dingen die mensen liever niet in huis willen hebben.

Schade door muizen

Muizen zijn knaagdieren en knaagdieren knagen graag aan alles wat ze tegenkomen. Papier, verpakte voedingsmiddelen, textiel, materiaal om je huis te isoleren, platic leidingen en alle soorten kabels. Niks is veilig voor de huismuis. Dit leidt jaarlijks tot vele miljoenen aan schade. Door als bedrijf of als eigenaar/huurder van een woning ervoor te zorgen dat muizen geen kans hebben voorkom je

Professioneel muizen bestrijden

Muizen kunnen een ware plaag vormen en voor veel overlast zorgen. Professioneel muizen bestrijden is dan ook in de meeste gevallen de enige manier. Muizenvallen en een beetje gif is vaak niet de oplossing. Een professionele oplossing is vaak de enige manier om permanent van een muizenprobleem af te komen.

Meer informatie over muizen bestrijden

Wilt u meer lezen over muizen bestrijden en de manier waarop wij dit aanpakken of bent u op zoek naar informatie over muizenoverlast in het algemeen. Bekijk dan de onderstaande pagina’s:

 • Muizen in huis
 • Muizenplaag
 • Muizenbestrijding Amsterdam

  Bestrijding van Muizen Amsterdam

  Heeft de bovenstaande informatie ervoor gezorgd dat u met zekerheid kunt zeggen dat u muizen in huis heeft en er graag van af wilt? Bent u het zat dat u iedere keer weer schrikt van een kleine muis en wilt u maatregelen nemen die er permanent voor zorgen dat u van uw muizenprobleem af bent? Schakel van ongediertebestrijder Van der Velden in. Wij verjagen muizen professioneel met de het hoogst mogelijke resultaat.

  stramarkMuizen bestrijden Amsterdam