Muizenbestrijding Amsterdam

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Muizenbestrijding in Amsterdam binnen 24 uur!

  • Bel 020 – 641 40 00 of neem direct contact op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur komen wij langs
  • Muizenbestrijding Amsterdam? Wij helpen u snel van uw muizenoverlast af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Wij bestrijden dagelijks muizen in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht en ’t Gooi.

Professionele Muizenbestrijding Amsterdam: bestrijding én preventie

Muizen in huis? Hè bah! Muizen vormen een soms een ware plaag: er is geknaagd aan etenswaren en u vindt kleine muizenkeuteltjes op plekken waar voedsel te vinden is. Het grote nadeel van muizen is dat ze zich snel voortplanten en u dus al snel heel veel muizen in huis hebt. Deze diertjes zorgen voor onhygiënische toestanden en brengen ziektes over. Tijd dus voor effectieve muizenbestrijding! Heeft u er alles aan gedaan om de muizenplaag in huis een halt toe te roepen en is tot nu toe niks gelukt? Dan is het tijd om de professionele muizenverdelger van Van der Velden in te schakelen.

Muizen Amsterdam bestrijden – efficient & snel

Onze professionele bestrijders kunnen voor u snel en efficiënt muizen vangen en een eventuele plaagbestrijden. Als u muizenoverlast hebt, dan zorgen wij voor diverse soorten vallen op de meest voorkomende looppaden van de muizen. Ook voor preventieve maatregelen bent u bij ons aan het juiste adres. Roestvrijstalen stootvoegroosters in spouwmuren of naden en kieren dichten met speciale muizenstop: onze professionals regelen het voor u! Dat is de full service ongediertebestrijding waar wij om bekend staan. Binnen 24 uur komen wij bij u langs. Wij zijn actief in onder meer Amsterdam, Almere, Amstelveen, Diemen, Haarlem, Hoofddorp, Zaanstad en Zaandam. Waar u ook woont in de regio, wij helpen u uw muizen te bestrijden.

Professionele Muizenbestrijding nodig? Zo herken je muizenoverlast.

Muizen in huis zijn een smerige bedoeling. Het geeft een onhygiënisch gevoel en zorgt er regelmatig voor dat je schrikt. Maar heb je één muis in huis of heb je last van een plaag? Hieronder volgen enkele punten waaraan je een plaag in huis kunt herkennen:

  1. U ziet ze lopen – Als er één muis rondloopt in uw huis dan kunt u er zeker van zijn dat er meerdere muizen zijn.
  2. Stank – De geur die muizen achterlaten is zeer penetrant. De geur komt vooral door de urine van muizen. De muis laat namelijk zijn urine constant lopen. Een heel vies idee!
  3. Muizenkeutels – De uitwerpselen van muizen zijn vaak het eerste moment waarop ongediertebestrijders worden ingeschakeld. Keutels op schone plekken als de besteklade of het keukenkastje zorgen er voor dat muizen als een ergernis worden beschouwd.
  4. Vuilnisbak – Muizen vinden vuilnisbakken geweldig. Voedselresten in overvloed! Het is dan ook vaak zo dat een muis wordt ontdekt in de vuilnisbak.
  5. Geluiden – Muizen zijn klein en kunnen door nog kleinere gaten en kieren kruipen. Vaak zitten er muizen in de muur of op het plafond. Als je ze ’s nachts getrippel over je plafond hoort is er een goede kans dat je last hebt van muizen.

Muizen verdelgen?

Muizen verdelgen is een vak. Dit ongedierte laat zich namelijk niet makkelijk verjagen. Zelfs als huizen brandschoon zijn komt een huismuis met regelmaat terug. Muizen hebben de eigenschap zich overal doorheen te vreten en trekken zich niks aan van apparaten die ultrasoon geluid produceren. Onze ervaring is dat de muis na verloop van tijd aan alles gewend raakt. Het gebruik van muizengif is ook een beproefde methode en wordt ook door ons ingezet. Een lijmplank mag niet in Nederland en is dieronvriendelijk. De ouderwetse en nog steeds effectieve manier voor het verjagen van muizen is het neerzetten van een lokbakjes. Hebt u alles geprobeerd om van uw muizen af te komen en bent u radeloos? Schakel dan muizenbestrijding Amsterdam in om uw muis het huis uit te jagen!

Professionele Muizenbestrijding kosten

Na telefonisch contact kunnen we een all-in prijs maken waarvoor wij u muisbestrijding verzorgen. Dit bedrag is vrijwel zeker lager dan de schade die een muis in huis kan aanrichten! Nog een voordeel: wij rekenen geen voorrijkosten als u ons inschakelt. De kosten van professionle muizenbestrijding zijn afhankelijk van de hoeveelheid muizen die bestreden moeten worden. Vooraf krijgt u van ons een duidelijke inschatting, zodat u weet waar u aan toe bent.

Muizenverdelger Amsterdam

Ook als u op zoek bent naar een echte muizenverdelger dan kunt u terecht bij ongediertebestrijding Van der Velden. Onze muizenverdelger staan de hele week voor u klaar om muizen in huis te bestrijden. Kortom, heeft u last van een muizenprobleem in huis bel dan direct. Wacht niet te lang. Muizen planten zich, zoals eerder vermeld razendsnel voort.

Muizenoverlast Amsterdam? Bel de muizenverdelger

Eén muis is geen muis zeggen ze wel eens. Maar waar u één muis ziet, daar kunt u er 100% vanuit gaan dat er meerdere zijn. Muizen zijn extreem goed in zich verstoppen en weten zich door de meest kleine gaatjes te worstelen. De meeste plagen beginnen dan ook niet in een schone woning. Oorzaken die we vaak tegenkomen zijn locaties waar veel voedsel vrij voorradig is. Denk aan vogelhokjes die binnen worden gehouden of kippenhokken die buiten staan. Dit zijn de ideale voedselbronnen voor muizen. Daarbij komt dat de muis zich vrij eenvoudig kan bewegen tussen de woningen. Muizen die hoorbaar lopen over plafond en tussen de muren zijn vaak gehoorde klachten.

Muizen bestrijding? Laat ons uw muizen verdelgen!

Muizenbestrijding Amsterdam kunt u bereiken op het telefoonnummer 020 – 641 40 00 of gebruik ons contactformulier. Laat ons uw muizen bestrijden in huis Amsterdam! Wij helpen u graag van uw muizen af.

Priscilla KimberyMuizenbestrijding Amsterdam