Muizenplaag in huis? Wij bestrijden uw muizenplaag!

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Binnen 24 uur komen wij uw muizenplaag bestrijden!

  • Bel 020 – 641 40 00 of Neem Direct Contact Op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • s

  • Binnen 24 uur komen wij langs
  • Wij helpen u snel van uw muizenplaag af
  • U bent weer vrij van ongedierte

Muizen bestrijden met een professionele aanpak

Muizen bestrijden laat u het liefst over aan mensen die er verstand van hebben. Als er één muis in uw huis rondloopt, dan kunt u er vanuit gaan dat er meer zijn. Muizen leven namelijk niet alleen. Muizen verplaatsen zich vaak in familieverband. In de zomer leven muizen vaak buiten. In de winter trekken ze weer naar binnen. Het is daarom dat u vaak last heeft van muizen als het kouder wordt. De beste manier om van uw muis af te komen is ze door een professionele muizenbestrijding te laten verdelgen.

Hoe herken je een muizenplaag?

Muizen zijn vieze dieren. De huismuis staat er om bekend dat ze verschillende ziektes bij zich dragen. U wil dan ook niet dat er muizen in huis voorkomen. Toch zijn er veel huizen waar muisjes onder de vloeren en in de muren voorkomen. Een muizenplaag herkent u aan de volgende punten:

  1. U ziet muizen – Als u een muis in uw huis ziet, kunt u er vanuit gaan dat u muizen heeft.
  2. Muizenkeutels – De uitwerpselen van muizen zijn goed te herkennen. Ze zien er uit als kleine zwarte pitten die in hoeken liggen. Deze keutels komen ook vaak voor op plekken als de keukenlade of het keukenkastje.
  3. Stank – Muizen stinken. De geur die ze achterlaten kan het beste omschreven worden als muf. Als het probleem ernstig is kan het zelfs op de longen slaan.
  4. Gaten – De muis is een klein knaagdier dat door gaten en spleten kan kruipen. Passen ze niet door een gat dan knagen ze er hun weg doorheen. Kortom, heeft u last van gaten in uw huis dan is er een kans dat er achter die gaten muizen schuil gaan.

Muizenplaag in huis?

De huismuis is een echte cultuurvolger: overal waar mensen en vooral eten en etensresten zijn, zijn huismuizen. Muizen bevuilen voedselvoorraden en veroorzaken knaagschade. Voortplanting van muizen gaat enorm snel en daarom is overlast snel een probleem. Een muis kan ook ziektes overbrengen en is een gevaar voor de hygiëne.

Muizen bestrijden in uw huis

Muizen vangen en muizen bestrijden is een veel voorkomende klus voor ongediertebestrijders. Bij overlast van muizen kunnen diverse soorten vallen worden gebruikt op de meest voorkomende looppaden van de huismuis. Ook zijn er preventie mogelijkheden zoals roestvrijstalen stootvoegroosters plaatsen in spouwmuren, naden en kieren dichten met speciale muizenstop.

Bel voor het professioneel muizen bestrijden Ongediertebestrijding Amsterdam. Bel direct 020 – 641 40 00 of neem contact op via ons contactformulier.

Wacht niet te lang met het muizen bestrijden!

Priscilla KimberyMuizenplaag in huis? Wij bestrijden uw muizenplaag!