Ongediertebestrijding Haarlem

085 0290 770
Ik heb last van

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Ongediertebestrijding Haarlem

Als professioneel bestrijdingsbedrijf worden wij door klanten in een zeer breed werkgebied gevraagd voor het verjagen, afschrikken, doden of anderszins bestrijden van diverse soorten ongedierte.  Ook bij u in de regio doen wij veel aan ongediertebestrijding. Haarlem, Heemstede en Aerdenhout zijn plaatsen waar wij regelmatig actief zijn. Omdat het oude steden betreft, worden we vaak ingeschakeld voor het bestrijden van ratten en muizen, maar geen plaag is ons onbekend! Onze klanten in Haarlem en omstreken roemen dan ook onze snelheid en onze flexibiliteit : als u vandaag contact met u opneemt, is morgen of overmorgen uw voor ongedierte bestreden!

Muizenbestrijding Haarlem

Op zoek naar muizenbestrijding Haarlem? Heeft u last van muizen of een ware muizenplaag in huis? Schakel dan de ongediertebestrijders in van Van der Velden. Wij hebben jaren ervaring in het oplossen van muizenproblemen. Wij proberen altijd de bron van het probleem aan te pakken en er op die manier voor te zorgen dat u geen last meer heeft van ongedierte. Waar nodig komen wij een tweede of derde maar maal om er voor te zorgen dat het ongedierte definitief verdwijnt.

Schimmel- en zwammenbestrijding

In vochtige ruimtes, zoals kelders en kruipruimtes, komen vaak schimmels en zwammen voor. Ook in Haarlem en omstreken. Schimmels die op hout voorkomen noemen we zwammen. Deze ongewenste indringers tasten hout aan waardoor het zijn draagkracht verliest. Zonder tijdige schimmel- en zwammenbestrijding moeten op den duur hele balken en vloerdelen vervangen worden, dikwijls een kostbare aangelegenheid . Wij helpen u graag bij de preventie en bestrijding van schimmels en zwammen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Ongedierte bestrijden

Naast het bestrijden en verwijderen van schimmels en zwammen bestrijden we ook ongedierte. Wij zijn bekend met alle soorten ongedierte die in Haarlem en omstreken voorkomen. Zo zijn we ook actief in het aanpakken van processierupsen, zilvervisjes, hommels, duiven, muizen, mollen, houtworm/boktor, ratten, kakkerlakken, mieren en overig ongedierte in de omgeving van Haarlem . Ook bieden we advies en hulp bij preventiewerkzaamheden, waarmee u ook in de toekomst ongedierte buiten de deur houdt.Bekijk hieronder de volledige lijst met ongedierte:

Laat uw plaag vandaag nog bestrijden

Maakt het ongedierte u helemaal dol? Heeft u bijvoorbeeld last van een wespenplaag of van een vliegenplaag? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk langs om u van uw ongedierte af te helpen!

Priscilla KimberyOngediertebestrijding Haarlem