Processierups bestrijding Amsterdam

085 0290 770

Processierups bestrijden binnen 24 uur!

  • Bel 020 – 641 40 00 of Neem Direct Contact Op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur komen wij langs
  • Wij helpen u snel van uw rupsenplaag af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Wij bestrijden dagelijks processierupsen in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht en ’t Gooi.

Processierups bestrijding door de specialist!

De processierups wordt steeds meer een plaag. Hij komt veelvuldig voor in Nederland. Was het voorheen nog voornamelijk een probleem in het zuiden en oosten van het land, tegenwoordig wordt de processierups ook steeds vaker gesignaleerd in het westen van het land. De processierups zit veelal in zomereiken in bosrijke omgevingen en vreet de bomen daar helemaal kaal. De periode dat de processierups actief is, loopt van maart tot en met juli. Voorkom problemen en maak gebruik van onze actieve processierups bestrijding. Neem contact op voor een offerte op maat of lees verder voor meer informatie over de rups en processierups bestrijding.

Het gevaar van de processierups

Fietsers en wandelaars komen regelmatig een nest van processierupsen tegen. Dat kan vervelend aflopen, want de brandharen van deze rups vormen voor mensen een gevaar voor de gezondheid. De haren van de processierups zijn dan misschien maar 0,3 millimeter lang, maar een processierups heeft er miljoenen. Daardoor kunnen ze toch behoorlijk wat problemen veroorzaken.

Vooral de stoffen die op de haren zitten zijn vervelende boosdoeners. Die zorgen onder meer voor huiduitslag, zwellingen, rode ogen en jeuk. In zeer ernstige gevallen blokkeren de haren van de processierups de luchtwegen of veroorzaken ze permanente blindheid. En voor honden kan de processierups zelfs dodelijk zijn! Laat ons daarom in uw omgeving de processierups bestrijden, zodat uw gezinsleden en huisdieren veilig naar buiten kunnen.

Processierups bestrijden: professionele oplossingen

Wilt u ook de processierups bestrijden in uw omgeving? Wij opereren niet alleen in Amsterdam, maar in de gehele Randstad. Neem contact met ons op als u een professioneel bedrijf zoekt in eikenprocessierups bestrijding. Dan kunnen we samen het plan van aanpak bespreken.

Wij werken zowel preventief (biologisch) door middel van bacteriën, als achteraf (chemisch). De processierups bestrijden is een specialistisch werkje en ook behoorlijk gevaarlijk. U heeft vast wel eens de mannen in witte maanpakken rondom de eiken zien rondlopen. Bij processierups bestrijding achteraf komen wij eerst een dag met hoogwerkers en ladders om bestrijdingsmiddel op de nesthaarden aan te brengen. Vervolgens komen we korte tijd later weer terug om alles weg te zuigen en (indien nodig) chemisch te reinigen. Bij het wegzuigen zorgen we ervoor dat we ook de lucht die uit de zuigmachine komt gefilterd wordt. Hiervoor gebruiken we speciale zuigmachines.

Processierups bestrijding is goedkoper dan u denkt

Als we telefonisch samen de aanpak bepaald hebben, maken we voor u een complete prijsopgave. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Bovendien rekenen wij geen voorrijkosten als u er voor kiest om ons in te schakelen voor processierups bestrijding. Wij hebben jarenlange ervaring in eikenprocessierups bestrijding en zijn een van de weinige bedrijven in Nederland die dit doen. U kiest dus voor een echte specialist.

Bel direct!

Kies voor de beste oplossing in processierups bestrijding. Ongediertebestrijding Amsterdam komt graag bij u in de omgeving de processierups bestrijden! Wij werken in de hele Randstad, zowel in Noord-Holland, Zuid-Holland als Utrecht. Bel 020 – 641 40 00 of gebruik ons contactformulier.

Priscilla KimberyProcessierups bestrijding Amsterdam