Rattenbestrijding Amsterdam

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Rattenbestrijding binnen 24 uur!

  • Bel 020 – 641 40 00  of Neem Direct Contact Op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur komen wij langs
  • Wij helpen u snel van uw rattenplaag af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Wij bestrijden dagelijks ratten in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht en ’t Gooi.

Rattenbestrijding Amsterdam: bestrijding door professionals

Rattenbestrijding nodig door rattenoverlast? Wij helpen u er snel vanaf! In de omgeving Amsterdam komt de bruine rat veel vaker voor dan de zwarte rat. De bruine rat is dan ook meestal de veroorzaker van een rattenplaag. U zit er niet op te wachten dat ratten uw kabels doorknagen of dat uw balken en muren aangetast worden door urine en uitwerpselen van ratten. U moet er al helemaal niet denken aan de ziekte van Weil en paratyfus, ziekten die ratten kunnen overbrengen.

Natuurlijk kunt u zelf preventief handelen door geen voedsel te laten slingeren en alle gaten en ingangen van buiten naar binnen dicht te maken. Maar voor rattenbestrijding belt u toch liever de professionals. Wij zorgen dat de ratten snel uit uw huis of bedrijfspand bestreden worden.

Ratten bestrijden: ons specialisme

Rattenbestrijding Amsterdam heeft professionele bestrijders in dienst die snel en efficiënt ratten bestrijden. Zij zoeken de meest voorkomende looppaden van de ratten op en plaatsen hier diverse soorten vallen. Zo bent u gegarandeerd snel van uw rattenplaag af. Preventie kunnen we ook verzorgen voor u. Dat is de full service ongediertebestrijding waar wij om bekend staan. U kunt ons inschakelen in onder meer Amsterdam, Almere, Amstelveen, Diemen, Haarlem, Hoofddorp, Zaanstad en Zaandam.

Ratten in huis? Hoe herkent u ze.

Ratten zijn van nature schuwe beesten. De rat is een nachtdier die voornamelijk ’s nachts leeft. Mensen zien ratten vaak dan ook niet. Maar er zijn verschillende signalen die de aanwezigheid van een rattenplaag verraden:

  1. Uitwerpselen – Een rattenplaag herken je niet op het eerste gezicht. Dit ongedierte heeft de eigenschap een spoor van rattenkeutels achter te laten in zijn woongebied. Hebt u dus last van kleine zwarte pitten in bijvoorbeeld uw besteklade of achter uw bank of kast, dan heeft u mogelijk last van ratten.
  2. Stank – De stank van ratten is een zeer karakteristieke geur die je gelijk herkent. Een doordringende geur van ammonia en muskus vormt zich voornamelijk in afgesloten ruimten zoals een keukenkast of schuurtje. Herkent u deze geur in uw huis of bedrijfsruimte? Neem dan contact op met rattenbestrijding Amsterdam.
  3. Gaten in Vuilniszakken – Een ander kenmerk van dit knaagdier is dat het door alles heen eet. Ratten zijn in staat om zelfs door plastic vuilnisbakken te knagen. Zitten er dus gaten in uw vuilniszakken dan heeft u misschien last van ratten.
  4. Geluiden – De rat is een relatief klein beest en kan dus door kleine gaten en kieren heen. Ratten weten zich vaak in muren of op plafonds te nestelen. Aan het begin van de avond wordt de rat actief. Dit zorgt voor geluiden. Hoort u gepiep, krab geluiden of het geluid van lopend beesten over uw plafond? Dan hebt u misschien een rattenprobleem!
  5. Viezigheid – Ratten zijn vieze beesten. Ze laten dan ook een spoor van viezigheid achter. Liggen er uitwerpselen in uw woning of bedrijf, heeft u last van stank of liggen er half opgegeten voedselresten verspreid door uw ruimte? Dan zijn er mogelijkerwijs ratten aanwezig. Laat de rattenbestrijding over aan de professionals van ongediertebestrijding Amsterdam.

Rat in het toilet

Met regelmaat horen wij dat mensen een rat in het toilet hebben. Hoe dit kan wordt duidelijk uitgeleged in de onderstaande video:

Rattengif? Helpt dat?

Ratten verdelgen met rattengif is geen effectieve manier om uw ratten te bestrijden. Ratten zijn zeer sterke knaagdieren en hebben de eigenschap resistent te worden tegen bepaalde soorten rattengif. U kunt daarom het beste de rattenbestrijding overlaten aan de professionals van Ongediertebestrijding Amsterdam.

Rattenbestrijding kosten? Het is voordeliger dan u denkt!

Na telefonisch contact maken wij een all-in prijs voor u. Daardoor weet u waar u aan toe bent! Bovendien rekenen wij geen voorrijkosten als u ons inschakelt. Voor wij beginnen geven wij u een duidelijke inschatting van de plaag en de kosten.

Ratten bestrijden

Kies voor een snelle en efficiënte oplossing: Laat rattenbestrijding Amsterdam uw ratten op een effectief bestrijden! U bent snel van uw rattenplaag af! Bel 020 – 641 40 00 of gebruik ons contactformulier.

Priscilla KimberyRattenbestrijding Amsterdam