Rioolvliegjes Bestrijden Amsterdam

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Rioolvliegjes bestrijden? Binnen 24 uur komen wij langs!

  • Bel 020 – 641 40 00 of Neem Direct Contact Op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Rioolvliegjes bestrijding binnen 24 uur
  • Rioolvliegjes in huis? Wij helpen u snel van uw Rioolvliegjes plaag af!
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Rioolvliegjes bestrijden doen wij in o.a. Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht en ’t Gooi.

Rioolvliegjes bestrijding: snel en efficiënt

rioolvliegje Hebt u last van rioolvliegjes en wiltu het liefst dat deze vandaag nog bestreden worden? Schakel dan ongediertebestrijding Amsterdam in, wij kunnen binnen 24 uur bij u zijn en de eerste maatregelen nemen om dit ongedierte te bestrijden. De rioolvlieg staat ook bekend als de motmug. Dit ongedierte komt veelal voor in en rond riolen, afvoeren en andere kanalen waarin vuil water wordt afgevoerd. Bacterien, schimmmels, algen en andere kleine organismen zijn hier volop aanwezig en daar profiteren de rioolvliegjes van. Als de omstandigheden het toelaten kan een motmug zich bijzonder snel voortplanten en voor een ware plaag zorgen. Dit gebeurt vooral in de zomermaanden als het warm en vochtig is. Kortom, hebt u in deze periode last van dit type vliegen dan ligt er een plaag op de loer. Wacht niet te lang en schakel een ongediertebestrijding Van der Velden in om het probleem op te lossen.

Hoe herken een rioolvliegjes plaag?

Net als bij andere ongedierte zoals de kakkerlak geldt ook bij rioolvliegjes: zie je er één dan zijn er meerdere. Eén van de kenmerkende eigenschappen die een rioolvlieg heeft is dat het vaak begint met één in de badkamer of het toilet om vervolgens in korte tijd in het hele huis aanwezig te zijn. Elke ruimte waarin afvoeren aanwezig zijn, daar komen ze ineens tevoorschijn. Je hebt dan ook snel te maken met een plaag. De oorzaak ligt bij de vrouwelijke rioolvlieg, deze kan tot wel 200 eitjes per dag leggen. Meestal duidt de aanwezigheid van rioolvliegjes ook op een ander probleem. In veel gevallen is het zo dat er iets mis is met de afvoer. Deze dient nagekeken te worden door een loodgieter.

Rioolvliegjes bestrijden op een efficiënte manier

Zijn er eenmaal rioolvliegjes in uw kantoor, horecagelegenheid of woning dan kom je er niet gemakkelijk vanaf. Het beste kunt u er door een professional naar laten kijken. De eitjes worden meestal op donkere, vochtige en moeilijk bereikbare plekken gelegd. Onze ongediertebestrijders hebben vbeel ervaring in het localiseren van deze plekken en zorgen er met passende maatregelen voor dat de rioolvliegjes plaag een halt wordt toegeroepen. Wel kunt u er in de tussentijd voor zorgen dat de plaag niet erger wordt. Daarvoor kunt u de volgende maatregelen nemen:

  • Spoel alle afvoerpijpen door; eventueel kunt u dit doen met heet water, zeep of soda.
  • Om ziektes te voorkomen, bewaar uw eten en etensresten op afgesloten plaatsen.
  • Zorg er voor dat al het stilstaande water in huis (vissenkom, bloempotten etc.) afgedekt of droog is.
  • Zorg er voor dat vochtige plekken in en rondom uw huis worden verwijderd.
  • Bepaal waar de oorzaak van de rioolvliegjes zich bevindt.

Wat zijn de kosten van rioolvliegjes bestrijding?

De kosten van het bestrijden van rioolvliegjes is afhankelijk van de grootte van de ruimte.
Zodra wij weten hoe groot de rioolvliegjes plaag is, kunnen wij een inschatting ven van de kosten.
Eén ding is zeker, de kosten die een plaag met zich mee brengen wegen niet op tegen de kosten voor de rioolvliegjes bestrijding. Heeft u een horecazaak dan kan een ernstige plaag zelfs gevolgen hebben als de voedsel en waren autoriteit komt controleren.
Wij rekenen overigens geen voorrijkosten als u ons inschakelt. Dankzij onze nauwkeurige inschatting weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Rioolvliegjes bestrijden: binnen 24 uur

Wij weten hoe vervelend rioolvliegjes zijn. Om er zeker van te zijn dat de rioolvliegjes niet meer terugkomen is een grondige inspectie van de ruimte nodig en dient er met bestrijdingsmiddelen gespoten te worden. Op het moment dat de verdelger aanwezig is kunt u voor een korte periode niet aanwezig zijn. Wilt u meer weten over onze ongedierte bestrijders te werk gaan neem dan contact met ons op.

Rioolvliegjes in huis? Schakel Ongediertebestrijding Amsterdam in!

Heeft u last van rioolvliegjes in huis? Bel 020 – 641 40 00 of gebruik ons contactformulier om een afspraak te maken. U kunt de Rioolvliegjes bestrijding overlaten aan de professionals van Ongediertebestrijding Amsterdam.

stramarkRioolvliegjes Bestrijden Amsterdam