Schimmel verwijderen & zwambestrijding

085 0290 770

Schimmel verwijderen binnen 24 uur!

  • Bel 020 – 641 40 00 of Neem Direct Contact Op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur komen wij langs
  • Schimmel verwijderen uit hout, muren en plafonds
  • U bent weer vrij van schimmeloverlast

Verwijderen van schimmel doen wij dagelijks in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn en ’t Gooi en omstreken

Schimmel verwijderen voor het te laat is

Schimmel in huis is een hardnekkig en bijna niet zelf aan te pakken probleem. Schimmels en zwammen zijn uitstekend in staat om zich door uw hele huis te verplaatsten zonder dat u er erg in heeft. De schade aan uw huis door schimmels is vele malen erger dan houtwormen kunnen veroorzaken.  Schimmel ontstaan door vocht en slecht geventileerde ruimtes en komt het meeste voor in badkamers, kruipruimtes en de dragende delen van het huis. Voorkom erger en neem contact op met ongediertebestrijding van der Velden voor een effectieve schimmel bestrijding.

Zelf Schimmel verwijderen? loop niet zo te zwammen

Schimmel plekken zijn vervelend. U kent wel de zwarte schimmelplekken in badkamers en de groenige schimmel op muren. Vaak wordt schimmel veroorzaakt door slechte ventilatie en vocht in combinatie met warmte. Hoe broeieriger de ruimte des te prettiger de schimmel zich thuis voelt. Schimmel en zwammen verwijderen lijkt niet zo moeilijk met de verschillende schimmelbestrijdingsmiddelen die beschikbaar zijn voor consumenten, maar bij het effectief  bestrijden van extreme schimmel in huis kunt u beter vakman inhuren die de juiste schimmel bestrijdingsmiddelen gebruikt om uw huis schimmelvrij te maken. Wij beschikken over speciale chemicaliën waarbij niet alleen de schimmel maar ook de resten worden verwijderd.

Effectieve schimmel bestrijding

Jarenlange ervaring met schimmel verwijderen verzekert u van schimmelvrije ruimtes. Wij verwijderen de schimmel die vooral in kruipruimtes, onder het dak en andere dragen delen van het huis. Zoals bijvoorbeeld de draagbalken. Als u schimmel of zwammen in uw huis tegenkomt is het zaak deze direct te bestrijden. Met milieuvriendelijke schimmelverwijdering methodes – waaronder het afbranden en injecteren – zorgen wij ervoor dat schimmels effectief en langdurig worden bestreden.

Schimmel in huis is slecht voor de gezondheid

Schimmel in huis is niet bevorderlijk voor de gezondheid van de mens. Met name luchtweginfecties kunnen door schimmel worden veroorzaakt. Zaak dus om schimmel met wortel en tak uit te roeien. Wij verwijderen schimmel en zwammen door deze af te branden, te injecteren en vervolgens te voorzien van een isolerende verf laag. Dit voorkomt dat schimmel verdere schade aan uw huis toebrengt.

Kosten van schimmel verwijderen

De kosten van schimmel verwijderen zijn afhankelijk van de aard en de omvang van de schimmelplekken in huis. Wij vragen u dan ook altijd om eerst telefonisch contact met ons op te nemen voor een afspraak zodat wij kunnen inschatten welke schimmel bestrijding de beste is voor uw situatie.

Ook effectief schimmel verwijderen? Neem nu contact met ons op.

Priscilla KimberySchimmel verwijderen & zwambestrijding