Vlooien bestrijden Amsterdam

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Vlooien bestrijden binnen 24 uur!

  • Bel 020 – 641 40 00 of Neem Direct Contact Op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Vlooienbestrijding binnen 24 uur
  • Vlooien in huis? Wij helpen u snel van uw vlooienplaag af!
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Vlooien bestrijden doen wij dagelijks in o.a. Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht en ’t Gooi.

Vlooien bestrijden: snel en goed

U kent het ongetwijfeld: krabbende huisdieren door vlooien. Ook mensen kunnen door deze kleine beestjes gebeten worden. Vlooien kunnen zelfs ziektes overbrengen. Reden genoeg dus om vlooien te bestrijden op een efficiënte manier! U kunt het ze moeilijker maken door uw huis heel goed schoon te houden. Maar omdat de cocons wel twee jaar in rust kunnen blijven en daarna open kunnen gaan, is professionele bestrijding van een vlooienplaag aan te raden. Wij helpen u vlooien bestrijden. Met onze professionele methodes bent u snel gegarandeerd van uw ongedierte af!

Vlooienplaag in huis bestrijden

Vlooien in huis komt in Nederland vaak voor. Het vervelende aan vlooien in huis is dat je er niet zomaar vanaf komt. Daarom is het verstandig om, wanneer er vlooien in uw huis zijn aangetroffen, professionals in te huren. Een vlooienplaag herkent u aan de volgende punten:

  1. Jeuk – Een vlo heeft de eigenschap te leven van bloed. Zo ook menselijk bloed. Als een vlo zich eenmaal door de huid heeft gewerkt laat deze parasiet een beetje gif achter wat zorgt voor jeuk.
  2. Rode bulten – Het gif dat een vlo achterlaat zorgt rode bulten. De bevinden zich vaak op dunne huid rond de polsen of enkels. Hebt u last van onverklaarbare rode bultjes op deze plaatsen dan zou u wel een vlooien in huis kunnen hebben.
  3. Krabbende huisdieren – Een duidelijk teken dat u vlooien heeft is wanneer uw huisdier veel aan het krabben is. Uw hond of kat kan ongemerkt een vlooienplaag bij zich dragen en overdragen op de mens.
  4. U ziet kleine beestjes – Als u op plekken als een stoffen bank of stoel, of in bed kleine rode beestjes ziet lopen dan kunnen dit heel goed vlooien zijn. Schakel als u dit soort insecten in huis ziet altijd een expert in om hier naar te kijken. Zelf vlooien verwijderen is onbegonnen werk. U kunt dit het beste overlaten aan professionals.

Vlooien bestrijden op een efficiënte manier

Onze kracht is dat wij gegarandeerd snel alle vlooien bestrijden.  Onze experts geven u ook graag tips die bijdragen aan de preventie van een nieuwe plaag. Tot in de verre omtrek van Amsterdam kunnen wij u van dienst zijn bij het bestrijden van vlooien. Wij zijn actief in onder meer Amsterdam, Almere, Amstelveen, Diemen, Haarlem, Hoofddorp, Zaanstad en Zaandam.

Vlooien preventie

De beste manier om een vlooienplaag te voorkomen is goede hygiëne bij zowel mens als dier. De vlo leeft van bloed, meestal afkomstig van een hond of kat, en heeft dit nodig om zich voort te kunnen planten. Controleert u om die reden met regelmaat de vacht van uw huisdier en houdt u de omgeving schoon. Vlooien komen het minst voor in een schone droge omgeving. Toch last van een vlooienplaag? Schakel dan Van der Velden in.

Kosten vlooienbestrijding

Zodra wij weten hoe groot de vlooienplaag is, kunnen wij u vertellen wat de kosten zijn van het bestrijden. Maar we kunnen u nu al vertellen dat de kosten een stuk minder zijn dan de overlast die een vlooienplaag kan aanrichten. Bovendien rekenen wij geen voorrijkosten als u ons inschakelt. Dankzij onze nauwkeurige inschatting weet u vooraf waar u aan toe bent.

Vlooien in huis? Laat ons uw vlooien bestrijden!

Heeft u last van vlooien in huis? Bel 020 – 641 40 00 of gebruik ons contactformulier om een afspraak te maken. U kunt het vlooien bestrijden overlaten aan de professionals van Ongediertebestrijding Amsterdam.

Priscilla KimberyVlooien bestrijden Amsterdam