Wespen bestrijden Amsterdam

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Wespen bestrijden? Bestrijding binnen 24 uur!

  • Bel direct 020 – 641 40 00 of Neem contact op
  • Ontvang een prijsopgave en maak een afspraak
  • Binnen 24 uur komen wij langs
  • Wij bestrijden wespen in groot Amsterdam
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Wespen bestrijden doen wij ’s zomers in o.a. Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, en Utrecht.

Wespen bestrijden

wespen-bestrijden Heeft u last van veel wespen in uw tuin? Dan is het goed mogelijk dat zich er in de buurt een wespennest bevindt. Een wespennest kan enkele honderden tot duizenden wespen bevatten die voor veel overlast in de buurt kunnen zorgen. De wespen komen niet alleen af op bloemen en planten maar voelen zich ook sterk aangetrokken tot limonade, etenswaren en zelfs gekleurde tafelkleden. Dit kan er in de zomer voor zorgen dat wanneer u lekker buiten aan eten bent dat de wespen continue om u heen zoemen. Dit wil niemand. De wespen bestrijden is dan vaak de enige mogelijkheid. Doe dit beslist niet zelf! Bel altijd een ongediertebestrijder.

Wanneer zijn wespen actief?

Wespen zijn niet het hele jaar actief. De eerste volkeren worden meestal rond april of mei actief. Vanaf dat moment bouwt het aantal wespen in een volk zich op tot het in augustus september zijn hoogtepunt bereikt. Dit zijn logischerwijs ook de maanden waarin de meeste overlast zich voordoet. Nieuwe volkeren nestelen zich bijvoorbeeld in de spouwmuur, onder de grond, in de dakrand of zelfs onder de vloer. Wij zien op de meest vreemde plekken wespennesten ontstaan. In de winter gaat het nest in een diepe slaap en sterven de meesten wespen. De koningin wordt het opvolgende jaar weer als één van de eerste actief om zo het volk weer op te bouwen.

Wanneer belt u een ongediertebestrijder?

De gouden regel voor wanneer u een ongediertebestrijder belt is wanneer er echt overlast begint te ontstaan. Bij wespen is dit al vrij snel het geval. Bij hommels en bijen vaak wat minder. Gezien het feit dat wespen een stuk agressiever zijn is snelle bestrijding vaak een wens. U kunt in dit geval Van der Velden Ongediertebestrijding bellen. Wij kunnen al binnen 24 uur aanwezig zijn.

Wespennest bestrijden

Wat er in de meeste gevallen gebeurt is dat wij het wespennest bestrijden. Dit gebeurt bij voorkeur aan het einde van dag wanneer het nest een stuk rustiger is. We spuiten dan speciale bestrijdingsmiddelen in het nest. Dit zorgt ervoor dat o.a. de koningin en haar darren komen te overlijden. Binnen afzienbare tijd sterft ook het nest. Na een paar dagen kunt u het weghalen.

Wespen bestrijden kosten

U moet weten dat wespen bestrijden kosten met zich meebrengt. Onze ongediertebestrijder rijdt naar u toe om de situatie in kaart te brengen en zal in de meeste gevallen direct tot actie overgaan. In vrijwel alle gevallen hoeft de bestrijder niet terug te komen. In uitzonderlijke gevallen wel. De kosten hangen een beetje af van de locatie van het nest. Is het gemakkelijk te bereiken dan vallen de kosten mee. Zit het nest onder het dak en moet er een hoogwerker aan te pas komen dan kunnen de kosten iets hoger uitvallen. Wilt u weten wat het u gaat kosten, neem dan contact met ons op. Telefonisch schatten we de situatie in en komen wij direct met een prijsopgave.

stramarkWespen bestrijden Amsterdam