Wespennest verwijderen Amsterdam

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Wespennest verwijderen binnen 24 uur!

  • Bel 020 – 641 40 00 of Neem Direct Contact Op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur komen wij langs
  • Wij helpen u snel van uw wespenplaag af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Een wespennest verwijderen doen wij dagelijks in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht en ’t Gooi.

Wespennest verwijderen Amsterdam – snel en effectief!

Heeft u voor het professioneel wespennest verwijderen Amsterdam geheel afgezocht? Dan bent u bij ongediertebestrijding Amsterdam aan het juiste adres! In de zomer zijn wespennesten in en rond huis een veel voorkomend probleem. De wespen zijn zeer actief en continue op zoek naar voedsel. Lekker rustig buiten zitten met een glas limonade is er dan al snel niet meer bij. En door de agressieve aard van de wesp is er ineens het gevaar op steken voor de kinderen en huisdieren. Kortom, een ongewenste situatie waar je zo snel mogelijk vanaf wil. Bel onze specialisten in wespennest verwijderen direct. Zij maken een afspraak met u komen binnen 24 uur bij u langs! Bel direct 020 – 641 40 00!

Let op: Ter informatie, wij verdelgen een wespennest door middel van een bestrijdingsmiddel. Als de wespen na enkele dagen allemaal zijn gestorven kunt u het nest veilig verwijderen.

Hoe herken ik een wespennest?

De bekendste wesp is de papierwesp (Vespinae). De naam van deze wespensoort is te danken aan de nesten die zij bouwt. Deze zijn gemaakt van houtvezels en doordat de wespen de vezels fijnkauwen en in dunne laagjes aanbrengen lijken de nesten van papier. Zie het voorbeeld hieronder.

wespennest-dakrand

 

Nesten komen veel voor in spouwmuren, in schuurtjes, onder een dak of op zolder. Ook caravans, tuinhuisjes en vakantieverblijven zijn favoriete plaatsen van wespen. Een nest dat voltooid is zal een doorsnede hebben van 20-40 cm. De nesten zijn lang niet altijd rond omdat ze vaak in een hoekje of tegen een muur zitten ‘geplakt’.

Wespennesten komen ook vaak voor in de grond. Deze nesten zijn lastiger te ontdekken maar zullen uiteindelijk ook opvallen door de grote getallen actieve wespen en het luide gezoem.

Wat moet ik doen bij het ontdekken van een wespennest?

Blijf rustig en bewaar afstand tot het nest. Een wespennest verwijderen is niet zonder risico’s! Verzeker jezelf ervan dat er geen kinderen of huisdieren in de buurt kunnen komen. Schat de situatie in, hoe groot is het nest, op welke plek zit het, vormt het een direct gevaar? Bel vervolgens met Ongediertebestrijding Amsterdam voor een snelle en professionele verwijdering van het wespennest.

Om de wespen uit de buurt van het terras te houden of te voorkomen dat ze naar binnen vliegen kan je bakjes met water en kruidnagel plaatsen. Wespen haten de geur van kruidnagel en zullen uit de buurt van de bakjes blijven.

Kan ik zelf een wespennest verwijderen?

Een wespennest verwijderen is een moeilijke en gevaarlijke klus. De kans op wespensteken is zonder professionele steekwerende kleding groot. Ook het doden van alle wespen is nog niet zo eenvoudig. Bovendien hebben wespen de neiging om nesten op dezelfde plek opnieuw op te bouwen als een nest niet goed verwijderd is. Het is dan ook niet aan te raden om een dergelijke klus zelf te doen.

Wespenbestrijdingsmiddel kopen

LET OP: Wij verkopen GEEN wespenbestrijdingsmiddelen. Wij raden u aan een wespennest nooit zelf te verwijderen. De risico’s op steken en een allergische reactie is uiteindelijk groter dan de kosten van een wespennest verwijderen. Er zijn wel wespenbestrijdingsmiddelen voor particulieren beschikbaar. Deze zijn vooral geschikt om wespennesten te bestrijden waar je niet bij kunt. Deze middelen zijn veelal in poedervorm en bedoeld om bij de ingang van het nest te plaatsen. Dit gif nemen de wespen vervolgens mee het nest in waardoor de populatie sterft. Het beste moment om dit gif te plaatsen is ’s avonds als de wespen rustiger zijn. Volg nauw de instructies op de verpakking van het bestrijdingsmiddelen. Nogmaals, wij raden altijd aan om niet zelf een wespennest te verwijderen, de risico’s zijn het niet waard.

Wespennest verwijderen Amsterdam – wat wij voor u kunnen betekenen

Zodra je ons belt met een beschrijving van de wespenoverlast kun je direct een kostenindicatie verwachten. Hiertoe is het van belang dat je kan aangeven of het nest op een bereikbare plek zit. Het werkt vaak prettig als er een foto beschikbaar is van de situatie. De bestrijder kan dan goed inschatten hoe groot het nest is en welke werkzaamheden hij moet uitvoeren. Na de kostenindicatie zal er een afspraak worden ingepland. Dat kan veelal binnen één of twee dagen. Moet het wespennest verwijderen met spoed gebeuren en dient de bestrijding dezelfde dag plaats te vinden. Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Wespennest weghalen Amsterdam

Wespennest weghalen Amsterdam? Bel direct met 020 – 641 40 00. Het wespennest zal dan professioneel en vlot worden verwijderd.

stramarkWespennest verwijderen Amsterdam