Wespenplaag Amsterdam

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Wespenplaag? Effectieve bestrijding binnen 24 uur!

  • Bel 020 – 641 40 00 of Neem Direct Contact Op
  • Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur komen wij langs
  • Wij helpen u snel van uw wespenplaag af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Wespen bestrijden doen wij ’s zomers in o.a. Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, en Utrecht.

Wespen bestrijden Amsterdam – Effectief in Wespenbestrijding!

Heeft u voor het wespen bestrijden stad en land afgezocht? Dan bent u bij ongediertebestrijding Amsterdam aan het juiste adres! Van der Velden ongediertebestrijding voert iedere zomer veel opdrachten uit om wespenoverlast te beperken in onder meer Amsterdam, Haarlem, Utrecht en Almere. Een wespennest verwijderen is meestal de oplossing voor het wespenprobleem. Het gaat dan vaak om wespennesten in spouwmuren, onder dakgoten of in schuurtjes. Omdat het risico op pijnlijke steken groot is wanneer je dat zelf probeert schakelen de meeste mensen liever een professionele wespenbestrijder in.

Onze bestrijders in actie om wespen te verwijderen

Onze bestrijders in actie om wespen te verwijderen

Wat kost Wespen bestrijden?

De kosten van professionele verwijdering van een wespennest wegen dan ook niet tegen de baten op. Omdat Ongediertebestrijding Van der Velden lokaal opereert en snel kan schakelen kunnen wij je al vaak binnen één tot twee dagen van je wespenplaag afhelpen. En dat tegen concurrerende tarieven en met uitstekende service. Zoals wij vinden dat wespenbestrijding hoort te worden aangeboden. Lees meer over onze werkwijze hier.

Op de pagina wespenbestrijding Amsterdam kan je lezen hoe Ongediertebestrijding Amsterdam wespenplagen snel en effectief bestrijdt.

Wespennesten weghalen

wespennest-dakrand

De meest voorkomende wespennesten zijn de ‘papieren ballen’ van de papierwesp. Zie afbeelding. Deze worden vaak voor onder dakgoten, op zolders en in schuurtjes aangetroffen. Een ander type wespennest waarvoor ongediertebestrijding Amsterdam veel word ingeschakeld zijn nesten in de grond, veelal gemaakt door de Duitse wesp.

Meer tips en professionele hulp bij het verwijderen van wespennesten vind je hier.

Heeft u ook genoeg van wespen?
Laat dan het wespen bestrijden aan ons over!

Wij zien als professionals in wespen bestrijden Amsterdam als het ideale werkgebied! In het zomerseizoen zorgen wij er voor dat u in Amsterdam en omstreken kunt genieten van het mooie weer zonder zoemende wespen om uw hoofd. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 020 – 641 40 00 of gebruik ons online contactformulier en laat onze professionals uw wespen bestrijden.

Priscilla KimberyWespenplaag Amsterdam