Zilvervisjes bestrijding Amsterdam

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Zilvervisjes bestrijding binnen 24 uur! Wij verlossen u van uw zilvervisjes

  • Bel 020 – 641 40 00 of Neem Direct Contact Op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur komen wij langs
  • Wij helpen u snel van uw zilvervisjesplaag af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Wij bestrijden dagelijks zilvervisjes in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht en ’t Gooi.

Zilvervisjes, papiervisje en franjestaartjes bestrijden is ons vak

Aangevreten boeken, schilderijen en behang: dat wilt u toch zeker niet? Kleine insecten met de naam zilvervisjes zijn hiervoor verantwoordelijk. Ze lopen bovendien rond in uw voedselvoorraden en verspreiden hier schimmels en bacteriën. U kunt voorkomen dat u last krijgt van een zilvervisjesplaag door goede ventilatie in huis, het dichtmaken van naden en kieren en het zo laag mogelijk houden van de luchtvochtigheid. Wilt u de zilvervisjes bestrijden die zich al in uw huis hebben genesteld? Laat onze efficiënte bestrijders hun werk doen en u bent er snel vanaf!

Full service zilvervisjes bestrijding en papiervisjesbestrijding

Dankzij onze gecertificeerde ongediertebestrijders bent u snel en efficiënt van de overlast af. Zilvervisjes bestrijden is een specialistisch werk. Wij zorgen voor een full service aanpak, inclusief preventief advies. Wij zijn actief in onder meer Amsterdam, Almere, Amstelveen, Diemen, Haarlem, Hoofddorp, Zaanstad en Zaandam. Waar u ook woont in de regio, wij rekenen voor u af met zilvervisjes!

Vooraf weet u wat het kost

Wat de kosten zijn voor zilvervisjes bestrijden is afhankelijk van twee dingen: hoe veel zilvervisjes zich al in uw huis of bedrijfspand hebben gevestigd en hoe moeilijk de plekken te bereiken zijn waar ze zitten. Zodra we dit weten, vertellen we u wat de kosten zijn. We kunnen u nu alvast vertellen dat de kosten voor het vervangen van uw boeken en schilderijen in ieder geval hoger zijn. Voorrijkosten hoeft u niet te betalen als u ons inschakelt. Dat scheelt!

Kies voor een snelle en goede oplossing van de overlast!

Bel 020 – 641 40 00 of gebruik ons contactformulier.

Priscilla KimberyZilvervisjes bestrijding Amsterdam