Mottenbestrijding

Mottenbestrijding binnen 24 uur!

  • Bel 020 – 641 40 00 of Mail
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur komen wij langs
  • Wij helpen u snel van uw mottenplaag af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Wij bestrijden dagelijks motten in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht en ‘t Gooi.

Mottenbestrijding door professionals

U kent het liedje van Dorus vast wel over de motten in zijn oude jas. Als het u zelf overkomt, is het ineens een stuk minder grappig. Aangevreten kleding, leer of tapijt: zonde! Dit kunt u voorkomen door regelmatig schoon te maken op plekken die u normaliter zou overslaan, bijvoorbeeld onder meubels of in de logeerkamer. Ook horren kunnen helpen om de motten te weren. Motten bestrijden kunt u echter beter aan onze professionals overlaten. Zij zorgen er snel voor dat u gegarandeerd van uw mottenplaag af bent!

Speciale middelen om motten te bestrijden

Wij staan bekend om onze full service ongediertebestrijding. Zo zijn onze bestrijders gecertificeerd en weten zij precies hoe zij de motten bestrijden moeten die u zo veel schade berokkenen. Er zijn diverse speciale middelen op de markt voor mottenbestrijding. Het is afhankelijk van uw situatie welke het beste gebruikt kan worden. Na afloop geven onze experts u ook graag advies over het buitenhouden van motten. Bestrijding kunnen wij voor u verzorgen in onder meer Amsterdam, Almere, Amstelveen, Diemen, Haarlem, Hoofddorp, Zaanstad en Zaandam.

Mottenbestrijding is goedkoper dan kleren vervangen

U begrijpt dat wij u pas kunnen vertellen wat de kosten van mottenbestrijding zijn als wij bij u ter plekke de situatie hebben ingeschat. Wat wij u al wel kunnen vertellen is dat de kosten in de meeste gevallen een stuk lager zijn dan de schade die motten kunnen aanrichten. U wilt toch immers niet dat uw trouwjurk aangevreten wordt? Nog een voordeel: wij rekenen geen voorrijkosten als u ons inschakelt. Vooraf weet u bij ons precies waar u aan toe bent qua kosten.

Laat ons uw motten snel en efficiënt bestrijden!

Bel 020 – 641 40 00 of gebruik ons contactformulier.

Comments are closed.