Klustervliegen Bestrijden Amsterdam

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Klustervliegen bestrijden? Binnen 24 uur komen wij langs!

  • Bel 020 – 641 40 00 of Neem Direct Contact Op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Klustervlieg bestrijding binnen 24 uur
  • Klustervliegen in huis? Wij helpen u snel van uw Klustervliegenplaag af!
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Klustervliegen bestrijden doen wij in o.a. Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht en ’t Gooi.

Klustervliegen bestrijden: snel en efficiënt

klustervlieg bestrijden Hebt u last van klustervliegen (Pollenia rudis) en wilt u dat deze snel en efficiënt bestreden worden? Neem dan contact op met Ongediertebestrijding Amsterdam. Wij zijn binnen 24 uur op locatie om uw huis, kantoor en horecagelegenheid te ontdoen van dit ongedierte. Hoewel de klustervlieg erg lijkt op de normale huisvlieg zorgt deze meestal voor overlast doordat de vlieg in grote getale klustert in hoeken van gebouwen. Dit gebeurt meestal in de late zomer of herfst wanneer de temperaturen dalen en de vlieg een warmere plek zoekt. Hoewel de klustervlieg nauwelijks schadelijk is voor de gezondheid geeft kamer vol met vliegen een vieze indruk. Om die reden wilt u snel van dit ongedierte af. Laat uw klustervliegen bestrijden door de professionals van Van der Velden. Dan bent u er zeker van dat het grondig gebeurt en dat de kans dat ze terugkomen nihil is.

Hoe herken een klustervliegenplaag?

Net als bij andere vliegenplagen is het grote aantal vliegen een eerste signaal dat u echt te maken heeft met een plaag. De klustervlieg probeert in het najaar een veilige en warme plek te vinden om te overwinteren. Ze bevinden zich dan ook vaak in holle ruimten tussen muren en daken. Naast het zien van veel vliegen is een ander signaal een licht gebrom in de muur. Ook uitwerpselen (kleine zwarte pitjes) op de muren en op de vloer kunnen een signaal zijn dat er klustervliegenplaag aanwezig is in uw huis.

Klustervliegen bestrijden op een efficiënte manier

Onze ongediertebestrijders bestrijden met regelmaat klustervliegen. Zij weten dan ook als geen ander hoe je een dergelijke plaag aanpakt. In de meeste gevallen is één behandeling voldoende. Het komt soms voor dat de plaag dusdanig hardnekkig is dat we terug moeten komen voor een tweede behandeling. Daarnaast kunt u de volgende preventieve maatregelen nemen om de klustervlieg te bestrijden.

  • Horren plaatsen
  • Kieren tussen muren en daken dichtmaken
  • Uw gebouw schoon en droog houden
  • Afvalcontainers op afstand van uw woning of kantoor plaatsen

Wat zijn de kosten van Klustervliegen bestrijding?

De kosten van het bestrijden van klustervliegen is afhankelijk van de grootte van de ruimte.Zodra wij weten hoe groot de klustervliegen plaag is, kunnen wij een inschatting ven van de kosten. Eén ding is zeker, de kosten die een plaag met zich mee brengen wegen niet op tegen de kosten voor de klustervliegenbestrijding. Heeft u een horecazaak dan kan een ernstige plaag zelfs gevolgen hebben als de voedsel en waren autoriteit komt controleren. Wij rekenen overigens geen voorrijkosten als u ons inschakelt. Dankzij onze nauwkeurige inschatting weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Klustervliegen bestrijden: binnen 24 uur

Wij weten hoe vervelend klustervliegen zijn. Om er zeker van te zijn dat de klustervliegen niet meer terugkomen is een grondige inspectie van de ruimte nodig en dient er met bestrijdingsmiddelen gespoten te worden. Op het moment dat de ongediertebestrijder bezig is kunt u voor een korte periode niet aanwezig zijn. Wilt u meer weten over onze ongedierte bestrijders te werk gaan neem dan contact met ons op.

Klustervliegen in huis? Schakel Ongediertebestrijding Amsterdam in!

Heeft u last van klustervliegen in huis? Bel 020 – 641 40 00 of gebruik ons contactformulier om een afspraak te maken. U kunt de Rioolvliegjes bestrijding overlaten aan de professionals van Ongediertebestrijding Amsterdam.

stramarkKlustervliegen Bestrijden Amsterdam