Latrinevliegjes bestrijden Amsterdam

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Latrinevliegjes bestrijden? Binnen 24 uur komen wij langs!

  • Bel 020 – 641 40 00 of Neem Direct Contact Op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Latrinevliegjes bestrijding binnen 24 uur
  • Latrinevliegjes in huis? Wij helpen u snel van uw vliegenplaag af!
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Latrinevliegjes bestrijden doen wij in o.a. Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht en ’t Gooi.

Latrinevliegjes bestrijden: snel en efficiënt

Zitten er latrinevliegjes (Psychodidae) in uw huis of kantoor en wilt u dat deze snel en efficiënt bestreden worden? Neem dan contact op met Ongediertebestrijding Amsterdam.
Wij zijn binnen 24 uur bij uw horecagelegenheid, thuis of op kantoor om de ruimte te ontdoen van dit ongedierte. De latrinevlieg wordt ook wel de motmug genoemd en komt veelal voor als u een rioolprobleem heeft. Een loodgieter inschakelen is verstandig, maar is niet de oorzaak van het probleem. Om de latrinevliegjes te bestrijden, dient de bron te worden aangepakt. Daar zijn wij expert in. Gelukkig zijn latrinevliegjes nauwelijks schadelijk is voor de gezondheid maar een kamer vol met vliegen geeft wel een vieze indruk. Om die reden wilt u snel van dit ongedierte af. Laat uw latrinevliegen bestrijden door de experts van Van der Velden. Dan bent u er zeker van dat het grondig gebeurt en dat de kans op terugkeer van het probleem nihil is.

Hoe herken een Latrinevliegjes plaag?

Net als bij de meeste vliegenplagen is het grote aantal vliegjes een sterk signaal dat u te maken heeft met een ware plaag.
De latrinevlieg komt veelal voor op plekken waar het vochtig en warm is en waar het broeit van de kleine organismen. Riool en afvoer is dan ook de plek waar zij zich bevinden. Als daar iets mis mee is of het is uitzonderlijk droog dan komend latrinevliegen omhoog.Vaak blijvend de vliegen dicht bij de bron van het probleem.

Latrinevliegen bestrijden op een efficiënte manier

Onze ongediertebestrijders bestrijden op regelmatige basis latrinevliegjes. Zij weten dan ook als geen ander hoe je ongedierteplaag aanpakt. In de meeste gevallen hoeven wij maar één keer langs te komen.
Houdt er echter rekeing mee dat in sommige gevallen de plaag hardnekkig is en een tweede behandeling nodig is. Preventieve maatregelen zijn ook mogelijk:

  • Afvoer regelmatig reinigen met een afwasborstel
  • Afvoerbuizen reinigen
  • Geen etensresten door de afvoer spoelen

Wat zijn de kosten van Latrinevliegjes bestrijding?

De kosten van het bestrijden van Latrinevliegjes is afhankelijk van de ernst van de situatie. Zodra wij weten hoe groot de Latrinevliegjes plaag is, kunnen wij een gedegen inschatting maken van de kosten.
De kosten die een plaag met zich mee brengen in bijvoorbeeld een horeca zaak wegen in ieder geval niet op tegen de kosten voor de Latrinevliegbestrijding. Heeft u een horecazaak dan kan een plaag zelfs gevolgen hebben als de voedsel en waren autoriteit komt controleren. Wij rekenen geen voorrijkosten als u ons inschakelt. Dankzij onze nauwkeurige inschatting weet u vooraf waar u aan toe bent.

Latrinevliegen bestrijden: binnen 24 uur

Wij weten hoe vervelend Latrinevliegjes zijn en wat de gevolgen er van kunnen zijn. Om er voor te zorgen dat de vliegjes niet meer terugkomen dient er in sommige gevallen met bestrijdingsmiddelen gewerkt te worden waarbij de ruimte voor een korte periode niet betreden worden. Alleen dan weten we zeker dat de vlieg niet meer terugkomt. Wilt u meer weten over onze ongedierte bestrijders te werk gaan neem dan contact met ons op.

Latrinevliegjes in huis? Schakel Ongediertebestrijding Amsterdam in!

Heeft u last van latrinevliegjes in huis? Bel 020 – 641 40 00 of gebruik ons contactformulier om een afspraak te maken. U kunt de latrinevliegjes bestrijding overlaten aan de professionals van Ongediertebestrijding Amsterdam.

stramarkLatrinevliegjes bestrijden Amsterdam