Werkwijze ongediertebestrijders

085 0290 770

Als u contact met ons opneemt voor ongediertebestrijding, verloopt het proces volgens een bepaald aantal stappen. Hieronder geven wij aan hoe wij te werk gaan en wat u van Van der Velden Ongediertebestrijding mag verwachten.

De werkwijze van Van der Velden Ongediertebestrijding

  1. Als u ons belt, kunnen we u direct te woord staan en een richtprijs geven voor de bestrijding van het ongedierte. Als u ons e-mailt, bellen we u dezelfde dag nog terug om te overleggen over uw specifieke situatie.
  2. Van der Velden Ongediertebestrijding doet een intake en stelt vragen om de omvang en de veroorzaker van de overlast te bepalen. Indien nodig komen we bij u langs om te kijken wat het probleem precies is en hoe groot het probleem is.
  3. Vervolgens plannen we, na akkoord op onze offerte, een afspraak met u in.
  4. Onze gediplomeerde ongediertebestrijder komt bij u op locatie om de bestrijding, wering of preventie uit te voeren. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van de HACCP en BRC. Onze medewerkers beschikken over het vakbekwaamheidsdiploma bestrijdingstechnicus dierplagen.
  5. Wij bieden u een garantie voor succes wanneer het gaat om houtaantastende insecten (boktor, houtworm) en schimmels en zwammen indien de bestrijding is uitgevoerd volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging van Plaagdiermanagement Bedrijven (NVPB).

Laat uw ongedierte direct bestrijden!

Heeft u last van bedwantsen, processierupsen, schimmels, zwammen, duiven, vliegen, muizen, mollen, houtworm/boktor, ratten, kakkerlakken, mieren, wespen of overig ongedierte? Neem dan nu contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding en u bent snel van uw plaag af!

Algemene Voorwaarden

Benieuwd naar onze algemene voorwaarden? Onze algemene voorwaarden vindt u HIER

Priscilla KimberyWerkwijze ongediertebestrijders