Ongediertebestrijding Purmerend

085 0290 770
Ik heb last van

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Ongediertebestrijding Purmerend: snel van uw ongedierte af!

Bent u op zoek naar ongediertebestrijding Purmerend? Dan bent u bij ongediertebestrijding Van der Velden aan het juiste adres! Wij helpen u graag uw ongedierte te bestrijden. Bent u dus op zoek naar een professioneel bedrijf dat snel u van uw ongedierte af kan helpen? Neem dan contact met ons op of bel 020 – 641 40 00. Het snel bestrijden van uw ongedierte is van het grootste belang. Wij zorgen daarom voor een scherpe offerte, zijn flexibel in onze dienstverlening en zijn binnen 24 uur op locatie.

Ongedierte bestrijden bij u thuis of op kantoor

Van der Velden is gespecialiseerd in het bestrijden van verschillende soorten ongedierte. In en rond Purmerend komen helaas verschillende soorten ongedierte voor die we snel voor u kunnen bestrijden. Enkele van deze ongedierte zijn:

 • Wespennest verwijderen

  wespennest verwijderen purmerend Van april tot en met oktober zijn in Purmerend wespen actief. Deze kunnen voor flinke overlast zorgen en schade aanrichten. Kortom, heeft u last van wespen en moeten wij voor u op een professionele manier een wespennest verwijderen? Neem dan contact met ons op.

 • Muizenbestrijding

  muizenbestrijding purmerendMuizen zijn het hele jaar actief. In de zomer hebben de meeste mensen weinig last van de huismuis. Als het kouder wordt verplaatst de muis zich naar binnen en wordt de overlast van muizen groter. Kortom, heeft u last van muizen in huis bel dan met ongediertebestrijding Purmerend. Wij helpen u van uw muizenplaag af!

 • Houtwormbestrijding

  houtwormbestrijding purmerend Houtworm is een vervelende plaag om in huis te hebben. Houtwormen kunnen ongemerkt veel schade aanrichten. Huizen en kantoorpanden waar hout in is verwerkt zijn dan ook vatbaar voor een houtwormenplaag. Houtworm is helaas alleen te verwijderen als u dit grondig aanpakt. Heeft u dus last van houtworm in huis schakel dan Ongediertebestrijding Purmerend in!

 • Bedwantsen bestrijden Purmerend

  bedwantsbestrijding purmerend De bedwants is terug van weggeweest. Waar enkele jaren geleden nog werd aangenomen dat er in Nederland niet of nauwelijks nog bedwantsplagen waren lijkt de bedwants de afgelopen jaren aanweziger dan ooit. Dit kleine insect komt voornamelijk voor in stoffen meubelen zoals bedden en banken. Het voedt zich met het bloed van mensen en zorgt voor jeukende rode bultjes. Heeft u last van kleine rode beestjes in bed? Bel dan direct! Bedwantsen kunnen een ware plaag worden waar u lastig vanaf komt.

Ongedierte bestrijden in Purmerend

Van der Velden ongediertebestrijding bezoekt regelmatig huizen en kantoren in Purmerend om ongedierte te bestrijden. Naast dat wij wespen, muizen, houtworm en bedwantsen verdelgen bestrijden we ook duiven, vliegen, fruitvliegjes, mieren, mollen en vlooien. Heeft u last van één van deze soorten ongedierte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt overigens ook terecht bij Ongediertebestrijding Purmerend voor preventie. Preventieve maatregelen tegen bijvoorbeeld ratten of duiven zijn vaak zeer effectief! Bekijk hieronder de volledige lijst met ongedierte:

Laat uw ongedierte vandaag nog bestrijden!

Last van ongedierte? Neem vrijblijvend contact met Ongediertebestrijding Purmerend op. Wij zorgen direct voor een prijsindicatie voor het bestrijden van uw ongedierteplaag. Bent u niet helemaal zeker of u last heeft van ongedierte? Maak dan een foto en stuur deze op. Wij onderzoeken of het een ongedierte is en sturen u een vrijblijvende offerte voor het bestrijden.

Bel: 020 – 641 40 00 voor ongediertebestrijding Purmerend!

stramarkOngediertebestrijding Purmerend