Bedwantsen bestrijden Amsterdam

020 - 641 40 00

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgaaf en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Bedwantsen bestrijden! Binnen 24 uur komen wij langs!

  • Bel 020 – 641 40 00 of Neem Direct Contact Op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Bedwants bestrijding binnen 24 uur
  • Bedwantsen in huis? Wij helpen u snel van uw bedwantsenplaag af!
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Bedwantsen bestrijden doen wij in o.a. Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht en ’t Gooi.

Bedwants bestrijding: snel en efficiënt

U hebt er vast wel eens van gehoord: bed bugs, wandluis of bedwantsen (Cimex Lectularius). Een zeer klein insect dat zich vooral schuil houdt in naden, kieren, randen van plafonds en het uiteinde van uw bed of bank. De bedwants zuigt bloed, waardoor er jeukende bultjes ontstaan. Wist u dat bedwantsen zelfs ziektes kunnen overbrengen!? Voldoende redenen om bedwantsen te bestrijden op een efficiënte en vooral zorgvuldige manier. Bedwantsen voorkomen kan door regelmatig een nieuw matras te kopen of uw huis goed schoon te houden. Maar bedwantsen geheel bestrijden is een klus die je het beste over kan laten aan professionals. Bedwantsen zijn namelijk zeer lastig uit te verdelgen. Wij helpen u graag met de bedwants bestrijding. Met onze professionele methodes bent u snel van uw ongedierte af!

Bedwantsen bestrijden op een efficiënte manier

Bedwantsen Bestrijding

Onze kracht is dat wij snel en zorgvuldig de bedwantsen bestrijden. Onze professionele ongediertebestrijders zullen door middel van bestrijdingsmiddelen uw vertrek vernevelen. Het bestrijdingsmiddel zal nog enkele weken doorwerken. Dit in verband met het uitkomen van de eitjes. Graag geven wij u tips die bijdragen aan de preventie van een nieuwe plaag.Tot in de verre omtrek van Amsterdam kunnen wij u van dienst zijn bij het bestrijden van bedwantsen. Wij zijn actief in onder meer Amsterdam, Almere, Amstelveen, Diemen, Haarlem, Hoofddorp, Utrecht, Zaanstad en Zaandam.

Wat zijn de kosten van bedwantsen bestrijding?

De kosten van het bestrijden van bedwantsen is afhankelijk van de grootte van de slaapkamer of woning. Zodra wij ongeveer weten hoe groot de bedwantsenplaag is, kunnen wij een inschatting ven van de kosten. Eén ding is zeker; de kosten van het bedwants bestrijden zijn een stuk lager dan de overlast die een bedwantsenplaag veroorzaakt. Bovendien rekenen wij geen voorrijkosten als u ons inschakelt. Dankzij onze nauwkeurige inschatting weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Bedwantsen bestrijden Amsterdam

Wij weten hoe vervelend bedwantsen zijn. Om er zeker van te zijn dat bedwantsen niet meer terugkomen is één van de oplossingen het invriezen van kleding, schoeisel en andere producten die regelmatig worden gebruikt. Van der Velden biedt daarom de mogelijkheid om al uw kleding in te vriezen om er op die manier zeker van te zijn de dit ongedierte niet meer terugkomt. Geïnteresseerd? Vraag naar de voorwaarden als u contact met ons opneemt.

Bedwantsen in huis? Schakel Ongediertebestrijding Amsterdam in!

Heeft u last van bedwansen in huis? Bel 020 – 641 40 00 of gebruik ons contactformulier om een afspraak te maken. U kunt het bedwantsen bestrijden overlaten aan de professionals van Ongediertebestrijding Amsterdam.

stramarkBedwantsen bestrijden Amsterdam