Muizen in Huis Amsterdam

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Muizen in Huis? – Binnen 24 uur komen wij uw muizenverdelgen!

 • Bel 020 – 641 40 00 of Neem Direct Contact Op
 • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
 • Binnen 24 uur komen wij langs
 • Wij helpen u snel van uw probleem af
 • U bent weer vrij van ongedierte

Muizen in Huis

Heeft u last van muizen in huis? Schakel in dat geval altijd een professional in. Muizen zelf bestrijden loopt in de meeste gevallen uit op niks waardoor de huismuis meestal in nog grotere aantallen terugkomt. In dat geval spreken wij van een plaag en bent u nog verder van huis.

Heb ik last van muizen

Iedereen heeft een andere perceptie van idee last. Last van muizen kan voor de één betekenen dat er slechts één keer een muis in huis is gespot. Voor een ander kan het betekenen dat er meerdere muizen in huis moeten zijn voordat er een professionele verdelger wordt ingehuurd. Afgezien daarvan zijn er meerdere kenmerken die een goede indicatie zijn dat u last heeft van muizen. De 7 meest voorkomende kenmerken van muizenoverlast vind u hieronder:

 1. Muizenkeutels – De grootste ergernis van mensen is wanneer er uitwerpselen van dieren op straat liggen of in huis worden aangetroffen. Buiten geldt dit voor hondenpoep binnen meestal voor de uitwerpselen van muizen. Kleine zwarte pitjes die lijken op zaadjes liggen meestal aan de randen van muren, onder apparaten of in de kasten. Komt dit u bekent voor dat kunt u met zekerheid zeggen dat er muizen in huis zijn.
 2. Muizengeur – Hoewel muizenkeutels relatief droog zijn en weinig stinken heeft de huismuis een vervelende andere eigenschap. Muizen zijn namelijk niet zindelijk. Dit betekent dat muizen overal waar ze komen op een continue basis urine achterlaten. Soms zelfs zo eeg dat je na verloop van tijd de paden die muizen afleggen in huis kunt zien. Het grote nadeel is dat urine gaat stinken. Deze muffe geur van muizenurine is heel herkenbaar.
 3. Dode muizen – Aan ieder leven zit een einde, zo ook die van muizen. Stel dat u wellicht zelf wat gif heeft gestrooid dan kan dit ervoor zorgen dat de muis komt te overlijden. Dit gebeurt omdat er in het gif een diurecticum zit dat ervoor moet zorgen dat de muis uitdroogt. Vlak voor de dood begint een muis te ijlen en komt hij mogelijk op een plek terecht die u niet had voorzien. Een dode muis in huis vinden is dan niet zo gek.
 4. Levende muizen – De sterkste indicatie dat u last heeft van muizen is wanneer u ze ziet lopen. Ziet u er meer dan heeft u mogelijk te maken met een muizenplaag. Muizen leven in families, dus wanneer u er één ziet kan met zekerheid gezegd worden dat er meerdere zijn. Families bestaan uit 2 tot 12 dieren, soms meer, en hebben meestal een nest.
 5. Aangevroten etenswaren – Een muis eet niet per se veel op een dag. Denk aan 3 tot 5 gram voedsel per dag. Maar wat de muis wel doet is overal een hapje van nemen. Broodzakken, macaroni pakken, chocolade en eieren. Niks is uiteindelijk veilig voor de huismuis.
 6. Gaten in de muur – Niet de meest voorkomende klacht, maar wel één die een sterke aanwijzing vormt dat u last van muizen heeft: gaten in muren en houten balken in je huis die er voorheen nog niet zaten. Hoewel muizen zich door de meest kleine gaatjes heen kunnen knagen, geven ze toch de voorkeur door deze gaten iets groter te maken. Iets dat in uw huis uiteraad niet wenselijk is.
 7. Geluiden – Eén van de meest voorkomende klachten van mensen is dat last van muizen in het plafond hebben. Je hoort ze voornamelijk ‘s nachts over het plafond rennen en zorgen daarmee voor veel overlast. Iets minder vaak hoor je dat ze ook in de muren of in de vloer zitten. Vergis je echter niet, muizen zitten overal.

Muizen verjagen

Effectief muizen verjagen is zo makkelijk nog niet. Uiteraard kan je een kat nemen, maar dat is voor de meeste mensen niet dé oplossing. Muizen verjagen zodat ze permanent niet meer terugkomen is bijna een kunst te noemen. De vraag naar muizenbestrijding is meestal het hoogst in de winter. Muizen en andere knaagdieren hebben dan de neiging om de warmte op te zoeken en verplaatsen zich massaal naar binnen. Door kieren en gaten weten ze een weg te vinden. Vervolgens leven ze tussen de muren en in de plafonds van woningen tot het beter weer wordt. In de lente vertrekken ze dan weer naar buiten. In de tussentijd zorgen muizen echter voor veel overlast. Is dit een herkenbaar beeld en wilt u professioneel muizen bestrijden uitbesteden aan een ongediertebestrijder. Neem dan contact met ons op.

Muizen verjagen kosten

De kosten van het verjagen van muizen is erg afhankelijk van de situatie. Gaat het om een enkele muis of heeft u echt last van een plaag? Waar ligt de oorzaak? Al deze informatie hebben wij nodig om tot een offerte te komen. U kunt dan ook het beste even bellen met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder.

Bestrijding van Muizen Amsterdam

Heeft de bovenstaande informatie ervoor gezorgd dat u met zekerheid kunt zeggen dat u muizen in huis heeft en er graag van af wilt? Bent u het zat dat u iedere keer weer schrikt van een kleine muis en wilt u maatregelen nemen die er permanent voor zorgen dat u van uw muizenprobleem af bent? Schakel van ongediertebestrijder Van der Velden in. Wij verjagen muizen professioneel met de het hoogst mogelijke resultaat.

stramarkMuizen in Huis Amsterdam