Mieren bestrijden Amsterdam

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Mieren bestrijden binnen 24 uur!

  • Bel 020 – 641 40 00 of  Neem Direct Contact Op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur komen wij langs
  • Wij helpen u snel van uw mierenplaag af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Wij bestrijden dagelijks mieren in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht en ’t Gooi.

Mierenplaag bestrijden: effectief en snel

Mieren, in de winter zijn zij nergens te bekennen. Maar in het voorjaar en in de zomer komen zij in groten getale tevoorschijn, als zij op zoek zijn naar zoet voedsel. De mierenplaag begint veelal in uw tuin en al snel zullen zij vervolgens uw huis binnendringen. Vaak zijn naden en kieren bij deuren of raamkozijnen dan ook favoriete plekken voor deze mieren. Ga direct over tot actie als u de mieren in uw huis tegenkomt. Aangezien mierennesten erg snel kunnen uitbreiden. De koningen heeft namelijk al een gehele route uitgestippeld voor alle andere mieren, die zo heel gemakkelijk ook uw woning binnenkomen. Schakel daarom Ongediertebestrijding Amsterdam in voor een effectieve mierenbestrijding!

Wij kunnen u van dienst zijn bij het bestrijden van elk soort mieren, zoals bijvoorbeeld tuinmieren, bosmieren, faraomieren, etc.

Specialisten in mierenplaag bestrijden

Wij beschikken over professionele bestrijders en kunnen voor u snel en efficiënt uw mierenplaag bestrijden. Als wij uw mieren bestrijden in of om het huis dan maken wij gebruik van zeer effectieve methodes, aangepast aan uw situatie. Wij staan bekend om onze full service ongedierte bestrijding. En onze professionals komen binnen 24 uur bij u langs.

Mierenplagen bestrijden is ons dagelijks werk. Dat doen wij in een grote regio. Wij zijn niet alleen in Amsterdam actief. Wij bestrijden in heel Noord-Holland, maar ook in Zuid-Holland, Utrecht en Almere. Waar u dus ook gevestigd bent, wij komen gewoon uw mierenplaag bestrijden.

Vliegende mieren bestrijden

Wij kunnen u ook van dienst zijn bij het bestrijden van ander kruipend of vliegend ongedierte zoals de vliegende mieren. Vliegende mieren bestrijden doen wij in de zomermaanden op regelmatige basis. Vliegende mieren komen meestal in de zomer voor en kunnen behoorlijk irritant zijn. Neem contact op met de specialisten en laat ons uw vliegende mieren bestrijden!

De kosten van een mierenplaag bestrijden

Wij kunnen uw mierenplaag bestrijden tegen een zeer voordelig tarief. Neem contact met ons op en doe navraag naar de precieze kosten, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij rekenen geen voorrijkosten als u ons inschakelt voor uw mierenplaag!

Ongedierte bestrijden begint bij Ongediertebestrijding Amsterdam. Laat ons uw mierenplaag bestrijden! Bel 020 – 641 40 00 of gebruik ons contactformulier.

Priscilla KimberyMieren bestrijden Amsterdam